Flyttad

Efter en hel dags slit är vi äntligen färdigflyttade!
Det är nämligen så att huset vi bor i har Thias fått ärva av sin farmors bror (Reinholdt). Men på kontraktet står det att Thias har full tillgång till huset (från det att kontraktet skrevs på) om Reinholdt får bo där de två ynka veckorna om året som han kommer och hälsar på. Så nu är det så att de två veckorna börjar på onsdag då han och hans fru kommer på besök - därför flydde vi fältet! ;) Bor därför nu hos Thias föräldrar i ett litet rum som precis rymmer vår dubbelsäng och en garderob - menmen det funkar två veckor! :)
Förhoppningsvis blir detta sista gången Reinholdt kör upp från Tyskland för att hälsa på. Anledningen till att han kommer just nu är för att Thias famor fyller 80 år nästa söndag, så vi tror inte han kommer nästa år (inget speciellt att fylla 81!) dessutom har han ganska mycket problem med ryggen.

Just nu ligger jag och degar i sängen - värker lite överallt, men värst är det i fingret! Klämde det nämligen rejält nu i flytten, blir förvånad om nageln inte trillar av!
För att allt ska kännas lite bättre ligger jag och lyssnar på Måns Zelmerlöv, Hope and glory akustisk version - helt underbar låt! <3 Har lagt den under länkar - bara att lyssna om och om igen! ;)


Inlägget ovan skrev jag igår kväll men konstigt nog har det inte "lagts ut" på bloggen förrän idag - jaja här är det i alla fall!

Puss & Kram Skumbanan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback