Första helgen på påsklovet!

Nu är det äntligen påsklov - som jag har längtat!

Fredagen den 3 april

Gjorde provet jag längtat efter att få göra (!) - skönt att det är gjort. Får förhoppningsvis minst VG men man kan aldig lita på känslan! Får se sen efter lovet!
Efter provet hade vi idrott då vi spelade innebandy mot killarna som hyr lokalen innan oss. GIck inte så bra men det var himla kul! Märkte knappt att spelat var igång innan de gjorde sitt första mål - det gick undan! ;) Efter den matchen rann blodet, benen ömmade och blåmärkena värkte! Men skoj var det! :)
På kvällen gick jag och Thias ut för att äta - firade att vi varit ihop i 4 år! Känns inte så länge men samtidigt känns det som att Thias alltid funnits i mitt liv! När vi kom hem gav jag honom "presenten" - en scrapbook jag gjort som handlade om oss och vårt liv. (Lägger ut bilder på den senare!) När vi tittat genom den tittade vi på Grease (för det var filmen vi såg på vår första date) samtidigt som vi åt supergod fruktsallad med vaniljglass. Underbar kväll! <3

Lördagen den 4 april

Idag var det bara att sätta igång med båten - mycket som ska göras nu innan sjösättningen! Fick gjort mycket och i det tempot blir vi klara tidigare än räknat!
Efter kvällsmaten åkte vi över på andra sidan för att hälsa på Marcus (Thias bror) och Eric (Thias 9-månader gamla brors son) som var på besök. Längesen vi sågs så Eric har blivit betydligt större än sist vi såg honom - han är urgullig!

Söndagen den 5 april

Fortsatt med båten men tyvärr kom regnet och vi fick avbryta! Innan vi åkte hem grillade vi hos M&M (mormor & morfar). Första gången det blev grillat för i år - mumms! Varför grillar man egentligen inte året runt det är ju så gott!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback