Pluggdag men cheesecake som höjdpunkt!

Har haft en ganska tråkig dag idag. En dag som i stort sett bara bestått av pluggande. En dag där cheescaken var höjdpunkten! ;)
Har hållt på med projektet i kursen filmkunskap; "Min favoritfilm", hela dagen. Trodde verkligen inte det skulle ta såhär lång tid. Nej, det skulle vara ganska enkelt, bara att "slänga ihop något". Men oj vad jag hade fel! ;)
Som tur var hade jag bakat en cheesecake igår kväll så den hade jag som en uppmuntrande kompis strax efter lunch! ;)

Annars har jag inte gjort så mycket mer än att pluggat idag.
Jag har ju såklart varit ute med Ida också idag och på en av dagens promenader gick vi ner till Kaj Röijer, fisksäljaren i "byn". Köpte lite varmrökt lax och en jättegod (åh då menar jag JÄTTEGOD) sås till den lilla påskbuffén jag och Thias ska ha på påskafton. Ja just det ja Glad Påsk! Eller det säger man kanske inte förrän på påskafton? Äh inte en aning - nu har jag i alla fall sagt det! ;)

Fick även två glada nyheter idag!
Fick ett sms från H&M idag - mina kläder har kommit! Ska hämta dem imorgon - jippie! Kul att ha något nytt nu i påsk. :)
Fick en påsk-present av min biologiska pappa - en peng insatt på kontot! Lägligt - tack! :)

Imorgon ska vi hålla på med båten hela dagen och sen ska vi (Thias, M&M och jag) till mina föräldrar för att fira påsk och spela Wii - längtar! Ska äntligen få träffa min lilla-syster igen - var snart 1.5 månad sen sist! Saknat henne enormt! <3

Nu ska vi äta en bit cheesecake innan vi hoppar in i duschen och sedan kryper ner under täcket - skönt! Hörs imorgon - ska försöka blogga innan vi åker till mina föräldrar. Natti! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback