På en bänk vid ett hav i en by

På svensk mark!
Nu har vi "landat" i en av mina absoluta favorithamnar - Domsten. Domsten ligger strax norr om Helsingborg och innan dess att vi köpte oss en hamnplats i Båstad, hade vi båten liggandes här. Eftersom jag seglat sedan min första sommar har jag alltså vuxit upp i lilla Domsten.

Igår seglade vi över till Hornbæk där vi åt lunch på fiskehuset innan vi seglade vidare till Helsingør där vi bestämde oss för att ligga över natten. Men efter att ha tagit en pølse och en öl på torget bestämde vi oss för att segla vidare. Så sagt och gjort - jag greppade rodret och styrde vår kos till Espergærde. Sittandes med ena handen på rodret och den andra handen om en Xider - Kaktus Lime, samtidigt som solen gassar en rätt i huvudet - kan livet bli bättre?
Väl framme gjorde vi iordning båten, satte upp sittbruns kapellet, innan vi slog oss ner och åt räkor och drack vitt vin - mums!

Idag har vi seglat från Danmark till Ven och nu slutligen till Domsten. Nu sitter vi vid grillen för att grilla kamben (mera mums!) innan vi kryper till kojs. Hörs nog senare annars hörs vi imorgon! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback