Veckobloggare

Hej!
Som du säkert märkt är jag dålig på att uppdatera under helgerna - undrar varför det är så? Det har kanske med att göra att man gör mer på helgerna och därför inte har tid med bloggandet. Men det är ju också konstigt för jag har gjort mer i veckan än vad jag gjort på helgen denna veckan. Jaja, eftersom jag nu varit så dålig på att uppdatera får jag väl berätta lite vad som har hänt på sistonde..

Ska väl börja med fredag, dagen då jag och Thias seglade hem själva från Torekov. Från Torekov ill Hovs Hallar gick seglingen jättebra men eftersom vi där skulle ändra kurs ändrades också vinden för oss så då fick motorn startas och användas hem till Båstad. Väl framme i Båstad hamn lade vi till, förtöjde rejält, packade ihop våra saker för att sedan börja tvätta henne (båten). Allt gick bra trots att det var extremt varmt och kvavt - förstår inte hur folk kan ligga och pressa på stranden en dag som denna! När vi sedan körde hem åkte vi inom affären och köpte lite glass - kallt i sommarvärmen var vad som behövdes. Väl hemma slängde vi oss i duschen innan vi hamnade filmtittandes i sängen med alla fönster öppna. Somnade efter tag då vi båda var helt slut - både värmen och seglingen tar på ens krafter! Eftermiddagen/kvällen gick sedan åt till att göra så lite som möjligt och så svalt som möjligt!

Lördagen sedan spenderades med min favorit Chass och hennes syskon ,då föräldrarna Carlsson var i Gbg för att titta på Madonna var vi barnvakter. Ganska mycket flängande hit och dit blev det denna dag men avslutades efter en mycket god måltid, bestånde av lax, gjord av Chasmine, i soffan med en bra film och Chip o Dip.

Söndag, idag, ska jag tillsammans med Thias, Mille (Thias syster), Sissi (svärmor), Marcus (Thias bror), Sara (Marcus fru) och Knut (Thias farfar) titta på när Åke (svärfar) hoppar fallskärm - då han fick det av oss i 50-årspresent för drygt fyra veckor sedan. Det ska bli jättespännande att stå där nere med kameran i högsta hugg och se på när den vågade mannen slänger sig ut i luften störtandes ner mot Eslövs flygplats!

Eftersom Thias igår tog bilen ner dit för att hjälpa Marcus och Sara att lägga sten har jag ingen bil och tigger därför skjuts med Mille och Sissi. Så anlednignen till att jag bloggar nu är för att jag väntar utanför Chass (sov hos henne inatt) på att dem ska dyka upp!


Hade tänkt att uppdatera med lite bilder också nu när jag väntar men de dök precis upp så vi hörs senare, efter det STORA hoppet! Ha en bra dag! <3Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback