Tom plånbok igen!

Har haft en riktigt rolig shoppingdag med min underbara vän idag! Efter träningen blev det handling av proviant - frukt, nötter, dricka, frukost & choklad! Lovely! Vidare for vi sedan söderut mot Helsingborg - blev lite shopping på både IKEA och Väla - hittade mycket fina saker!

På detta blev det lunch och sedan lite inredningsinvesteringar på Plantagen - perfect! Tack Chass för hjälpen - mina fingrar är allt utom gröna! :)
Knappt två minuter från Plantagen hamnade vi på Nova - årets köpcentrum 2003. Tyvärr blev det inte så mycket shopping där men mysigt att bara strosa omkring och ta det lugnt. På vägen hem blev det självklart en massa prat - munnarna gick i ett! :)

Lämnade av Chass vid halv sex för att sedan köra hem till älsklingen som jag spenderat hela kvällen med. Men nu när han sussar sött på kudden kommer fina Chass - hon (läs: jag!) kan inte få nog! Film, mys och kanske lite kortspel - trevligt!
Ja jag vet att det kommer bli sent kommer därför bryta mot veckans mål idag - men regler är väl till för att brytas! :)

Vi hörs imorgon - då jag by the way ska jobba! Wohoo!
Sweet dreams!

Stoppet på IKEA var mycket kort och konsivt - ni får se resultat senare!Chass samlar på 5:or som är från 1990 (eftersom vi då är födda) men
idag när hon betalade fick hon från 1988 (året HAN är född) - en peng
hon senare tappade under sätet! :) På bilden är hon i full färd med att leta upp den - även om det innebär att man skär upp handen! :) I bakgrunden ser man även dagens lunch - McDonaaaaaaaalds! :)

Nu ska jag förbereda filmen och poppa lite popcorn då hon kommer när som helst! Laddar upp bilder på mina inköp imorgon! Förresten så är McDonaaaaaaaalds ett internt skämt mellan mig och Chass så det är ingen fara - jag vet att det inte stavas så.. ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback