Today's Theme

På Teneriffa hittar man den semester man söker, oavsett om det är sol och bad, höga berg, spännande aktiviteter, storstad och shopping eller en avkopplande semester.

I de sydvästra, soligaste delarna ligger
Playa de las Americas och Los Cristianos med härliga stränder och massor med nöjen. Har man möjlighet ska man gärna ta en tur runt ön och bekanta sig med öbornas dagliga liv i städer och byar. Huvudstaden Santa Cruz de Tenerife på östkusten förtjänar ett besök. Det gör också städerna längs den bergiga norra kusten, framförallt den vackra hamnstaden Puerto de la Cruz, La Orotava med sina välbevarade balkonghus från 1500-talet (som rymmer både museer och konsthantverk) och den gamla huvudstaden Garachico vid havet. Lugnet och skönheten i byarna i Mascadalen kan bara upplevas, inte beskrivas.
 
Man kan inte annat än förälska sig i denna vackra ö med en natur som växlar mellan vänlig, lummig grönska och dramatiska bergsområden. Mitt på ön bjuder vulkanen Teide på de mest fantastiska vyer i den härligt sköna värmen där grönsaker och tropiska frukter växer.  Underbara blommor och buskar bäddar in husen och de små byarna. Här njuter du av alldeles färska bananer, ananas, papaya, mango och avocado.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback