Today's Theme

Keso- och fetaostpaj
4 portioner

Ingredienser
2 plattor smördeg
1 rödlök
200 g bladspenat
1 ask småtomater
1 msk rapsolja
200 g fetaost
250 g keso
1 tsk cayennepeppar
2 ägg
svartpeppar

Gör så här
Kavla ut smördegen till lite mer än dubbel storlek. Passa ihop delarna över en pajform. Sätt ugnen på 200°C. Skiva rödlöken tunt. Fräs den i olja några minuter i en stekpanna. Blanda i spenaten och sist tomaterna. Fräs några minuter och häll sedan över allt i pajskalet. Blanda keso, fetaost och ägg med kryddorna och häll detta över grönsakerna i pajformen. Ställ in i ugnen ca 25 minuter eller tills pajen stelnat. 


Servera pajen med en god sallad och lite bröd
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback