Today's Theme

Grillad lax i tacoskal
4 portioner

Ingredienser
600 g laxfilé, skuren i 8 skivor
Salt, efter smak
Svartpeppar, nymalen
2 tsk oregano
2 dl chipotle majonnäs
2 st avokado, skurna i tärningsstora bitar
2 st tomater, skurna i tärningsstora bitar
2 st limefrukter, skurna i klyftor
1 rödlök, liten
1 st romansallad, strimlat
8 st tacoskal
Jalapeños, inlagda från burk

Gör så här
Förbered alla tillbehör och värm tacoskalen. Låt kol brinna ner till en askgrå glödbädd. Stäm av värmen, som ska vara mycket stark. Krydda laxbitarna med salt, svartpeppar och oregano. Grilla över direkt glödvärme, beräkna 2-3 minuter per sida. Sätt fram tillbehör i skålar och låt alla fylla sina tacos.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback