Lååånghelg!

Innan man visste ordet av var långhelgen kommen och knappt hann man blinka innan den var över igen!

Torsdagen blev min första dag på nya jobbet, ett jobb jag kommer kombinera med mitt gamla vanliga på Centrecourten (cc) så i sommar blir det en hel del jobb. Cashing! Kvällen spenderade jag sedan hemma hos M&M där det blev middag och prat natten lång ute på altanen i sommarvärmen. Lovely!

Började sedan fredagen med att jag och M köpte frallor på vägen från båten till M&M där det sedan blev brunch. Efter det körde han hem medan jag hade tio timmar arbete framför mig. Money money money..
Lördagen såg i stort sett likadan ut, tio timmar arbete innan ett kort besök nere i båten där det tydligen var liten släktträff. Trevligt trevligt!

Soliga söndagen var jag sedan ledig (nästan i alla fall) så jag och M gav oss ut med båten. Fläktade skönt på havet trots att det inte blåste något vidare. Ändå skönt att komma ut! Resterande av dagen tog vi det bara lugnt, låg i båten och snackade medan solen brände vår bleka svennehud.

Så kom måndagen, långhelgens varmaste dag, och vad ska jag göra då om inte ut och springa?! 6.2 km stod på schemat och trots att jag inte sprang hela vägen (som jag gjort under de andra loppen i år) var jag ändå nöjd när jag kom i mål för det är inte världens lättaste att springa när solen gassar och temperaturen är uppe på 28 grader. Därför gjorde jag inte särskilt mycket mer den dagen, utan spenderade resten av dagen med trevligt folk & god mat. Perfekt helgavslut helt enkelt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback