En bra dag!

Åh vilken bra dag jag har idag! Började den lugnt och försiktigt innan jag körde ner till Båstad där jag hämtade mormor för att sedan fortsätta upp till Halmstad eftersom det var dags för det traditionella torsdagsmötet på VV. Förra onsdagen bestämde vi att vi inte skulle köra upp torsdagen därpå eftersom det inte hade gått särskilt bra för någon av oss den veckan. Och egentligen skulle jag inte vilja påstå att det har gått ett dugg bättre denna veckan! Men tydligen hade det det eftersom vågen visade -2.2 kg (!). Helt galet! Hade nästan förväntat mig ett plus så att jag hade gått ner så mycket på två veckor kom som en positiv överraskning. Härligt!

Efter mötet körde vi till Espresso House där vi firade våra minus (mormor hade 1 kg minus på vågen!) med en varm smörgås och en stor kopp te. Testade en ny sort idag och ännu en gång blev jag positivt överraskad så en burk sådant fick åka med hem till M&M. Då får man gott te när man kommer på besök, perfekt!
Söt burk man fick när man köpte te

När jag hade lämnat av mormor fortsatte jag till posten för att hämta ut ett paket från en av mina favorit SB-butiker innan jag körde hem till vår lilla gris. Lämnade paketet och väskan för att ta Ida och kopplet och gå en runda. Skönt! Fick bytt min stegräknare (som utan förvarning slutat fungera) på VV idag så nu är jag extra taggad för att få ihop många steg, därför extra lång promenad idag. Härligt! Nu ska jag koka mig en kopp te, var ju ruggigt kallt ute idag, som jag ska avnjuta medan jag packar upp paketet. Vi hörs senare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback