Perfekt helg, igen!

Även denna helgen har klockan ringt både lördag och söndag så passade på att sova ut ordentligt denna grådassiga måndag.

I lördags var jag som sagt på scrapträff i Hyllinge tillsammans med en massa trevliga människor med samma hobby som mig själv. Efter tolv (tio till tio) timmars scrappande, ätande och skrattande styrdes bilen hem mot Hallavara där det hade varit full rulle hela dagen och så också vid denna tid. Vissa åkte, vissa stannade och vissa kom - trevligt trevligt! Så vad gör man en lördagkväll/natt med sina bästa vänner? Kollar film, dricker glögg, spelar tv-spel och blandar drinkar innan man glider ner i sängen strax efter halv fem. Mysigt!

Med tre timmars sömn i bagaget ringer klockan och man beger sig iväg på scrapträffens dag nummer två. Pga hög sömnbrist gick mycket snett men mycket blev också kanon. Plockade hem vinsten i två av deras ca 10 tävlingar och kom på delad andra plats med, enligt mig, en av södra Sveriges bästa scrappare, då ettan i just den tävlingen vann över oss med en (!) röst. En superglad Rebecca lämnade sedan Hyllinge svävandes på moln samtidigt som hon stressade hem då det väntades gäster denna pappadag.

Då min egen pappa spenderade kvällen på jobb bjöds min andra "pappa" hem på middag så 15 minuter efter det att jag anlänt hem fick vi gäster. Bra planerat! Medan morfar och M bytte till däck på deras bil, lagade jag och mormor middag som sedan skulle avnjutas denna, som visades vara, perfekta kväll. En fräsch räkcocktail till förrätt följt av fläskfilé med gorgonzola och ris till huvudrätt och ett avslut i form av exotissk fruktsallad med vaniljvisp. Perfekt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback