Weekend

Riktigt skönt med oplanerade måndagar efter en fullproppad helg - sovmorgon (klockan ringde både lördag & söndag) samt tid för att ta det lugnt och göra småsaker som man inte fått gjort under helgen. Lovely!

I lördags ringde klockan 06.30 (tiiidigt!) så att jag skulle hinna göra mig iordning innan jag hoppade in i bilen för att köra och hämta några brudar. Vidare norrut innan åtta så att vi befann oss i fina Göteborg innan klockan hunnit slå 10. Scrapmässa där ett par timmar innan vi strosade vidare på avenyn för att sedan äta lunch på PizzaHut. Godare pizza får man leta länge efter! Hoppade in i bilen igen och fortsatte vår resa ytterligare en bit norrut då syster som befann sig i bilen skulle hem till Falköping då hennes höstlov började närma sig sitt slut. Efter det att hennes trunkar burits in i lägenheten och vi kramats hejdå var det dags att bege sig hemåt igen. 3.5 timme senare befann jag mig hemma i soffan oss min sambon för lördagsmys med gott att äta & dricka. Perfekt avslut på en perfekt dag!

Söndagen var lite lugnare, klockan ringde inte fullt så tidigt och sträckan att köra var en bra bit kortare. Lek och bus med två små busar medan M fortsatte bygga ovanvåning tillsammans med sin bror. En lugn och skön söndag med god mat och trevligt sällskap helt enkelt. Lite kvällsfika på det när vi kom hem innan vi väldigt trötta släckte lampan och avslutade denna helgen.

Kommentarer
Postat av: ENDENISE - Mamma till 2 i December

låter som en perfekt dag :D Fina bilder!

2011-11-07 @ 12:16:41
URL: http://endenise.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback