Windy

Åh vilken trevlig dag jag har haft idag! Först stor frukost med levande ljus till en julfilm innan vi snörade (drog upp dragkedjorna) på oss skorna för att ge oss ut på en långpromenad i blåsten. Tack o lov blåste det inte som det gjorde häromdagen men det var rätt kämpigt på vissa ställen ändå trots att vinden lättat. Bra träning! När vi kom in i värmen igen blev det som sagt lunch till mer julfilm för att sedan förtsätta dagen på samma vis; i soffan med vännen min. Finns det något som ger en julstämning så mycket som julfilmer?
Bilden ovan är tagen mitt under söndagens storm och konstigt nog ser jag ganska glad ut trots att jag har hår i munnen och att presenningen bakom mig är helt sönder men som sagt är jag väldigt glad över att det inte blåste så mycket under dagens promenad.

Strax efter det att M kommit hem påbörjades middagen som idag skulle bestå av den underskattade rätten; flygande Jacob med ris. Mums! Har inte ätit detta på hur länge som helst men varför?! Så enkelt och så gott, blir en favorit i repris inom en snar framtid! Vad vi gjorde efter middagen kan ni aldrig gissa? Kollade julfilm såklart! :) Mysigt värre! När Chass sedan körde hem, för lite drygt en timme sedan, började jag diska undan och plocka med lite allt möjligt medan julmusiken strömmade ut ut högtalarna. Lovely! Nu ska jag skriva dagens samt gårdagens TT (struntar helt enkelt i förra veckans!) innan jag ska spöa lite folk i wordfeud (kaxig, I know!) för att sedan släcka lampan för idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback