Autumn

"..hösten är en årstid när allt blir mysigt. Man bäddar ner sig i soffan och tillbringar de kommande månaderna med te, böcker, en mysig pläd, några tända ljus, lite choklad och kanske en pojkvän eller sin bästa vän vid sin sida. Jag önskar att det var den enda beskrivningen av höstmånaderna, men oftast brukar något tillkomma, nämligen den så kallade höstdeppen." - Egoboost! av Isabella Löwengrip

Normalt sätt är jag ett självklart fall för denna höstepp. Kan inte komma ihåg en höst jag inte deppat ihop! Jag är så himla beroende av solen och att det händer lite saker i mitt liv. Rutiner i all ära men till slut suger det energin ur mig och jag tappar all fokus. Men denna höst blir allt annorlunda! Jag känner på mig att denna hösten kommer bli kanon. En höst fylld av jobb, träning och helger som ska spenderas med nära och kära. Hösten kommer springa förbi och innan vi vet ordet av är vintern med alla underbara helger här!

Som fotograf är hösten en underbart fin årstid

Nu ska jag göra, precis som fröken Löwengrip skriver, koka mig en kopp te och krypa upp i soffan under en filt för att läsa lite tidningar. Måndagsmys!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback