Craving

Morning! Härligt att det luktar bakat i hela lägenheten när man vaknar på morgonen. Men så blir det kanske när man bakar kanel-/vaniljbullar halva natten? :) Efter det att vi duschat efter träningen började vi som sagt plocka fram assistenten & ingredienserna för att börja baka. Det hela var sambons idé, han kom hem efter jobbet och frågade om vi inte kunde baka kanelbullar efter träningen. Riktigt sugen på bakning som jag var/är, tyckte jag ju det lät som ett utmärkt förslag! Därför satt vi i soffan strax efter elva med ett gäng bullar och varsin kopp te, mys!

54 sådana här godingar blev det!

Igår, någon gång under dagen, fick jag ett riktigt sug efter ett besök på Väla & IKEA men eftersom jag var väldigt upptagen under gårdagen fanns där inte riktigt tid att klämma in något sådant. Men idag finns där tid! Åh varför inte köra två flugor i en smäll? Satsa på kvalitetstid med min kära mormor samtidigt som man dämpar shoppingbegäret? Lovely! Därför ska jag om ett par timmar köra och hämta mormor, samt lämna Ida som ska umgås med morfar och Oskar (deras lilla hårboll) idag, för att sedan styra vår kos mot Helsingborg.

Hitills låter det som om det kan bli en riktigt bra fredag och när jag sedan tänker på att jag och sambon har en "date" med tacos, vin och mys inbokad ikvällen blir den om möjligt ännu bättre!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback