Spanner in the works

Ännu en kväll har klockan hunnit bli en bit över midnatt och jag undrar ännu en kväll/dag vart tiden tog vägen. Jag skulle jag BARA skriva klart mitt CV när jag hade duschat som jag skulle gjort med en gång när jag kom hem. Istället kollade jag mailen, åt ett äpple och pratade ekonomi (någon mer än jag som avskyr detta ämne i en konversation?) med sambon. Och yes jag gjorde det samtidigt!

Men nu, när jag redigerat till vissa delar jag fått respons på från mina två CV-läsare, skulle jag bara (dagens favvo-ord?) gå in på arbetsförmedlingens hemsida så att jag kunde välja ut ett yrke som jag skulle anpassa mitt personliga brev efter, möts jag av en nästintill helt blank sida som enbart innehöll ett par tråkiga ord..
..men hallå?! Hur ska jag nu kunna slutföra mitt CV & personliga brev? När jag (äntligen) började bli färdig med detta sätter arbetsförmedlingen stopp för att jag ska kunna slutföra det helt, suck! Jaja, det får helt enkelt slutföras i helgen så att jag på måndag kan söka jobb det första jag gör. Härligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback