Today's Theme

Vit choklad- och citronkräm med sommarbär
4 portioner

Ingredienser

Vit choklad- och citronkräm
100 g vit choklad
2 dl vispgrädde
0.5 dl färskpressad citronsaft
0.5 dl strösocker
4 st äggulor
Till garnering
1.5 dl vispgrädde
2 msk florsocker
2 dl blandade färska bär

Gör så här
Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten. Finhacka chokladen och koka upp grädden. Vispa i den hackade chokladen, gelatinbladen och saltet i grädden och rör till en slät kräm. Häll upp pannacottan i portionsformar och låt stå kallt i minst 4 timmar. Garnera med rårörda bär eller exotiska frukter.


Bild lånad från recept.nu

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback