L Ö R D A G E N

Efter showen på fredagskvällen hoppade vi in i bilen och körde upp till Göteborg där vi spenderade natten. När lördagen sedan kom fortsatte vi vår resa norrut och hamnade i Marstrand strax innan lunch så brunch på strandpromenaden i solen dinglandes med benen nedanför Bergs konditori var en självklarhet. Därefter strosade vi runt, kollade i butiker, tog finfina bilder och slumrade till på piren. Mysdag utan några som helst planer. Underbart! 
 
Efter en fika bestämde vi oss sedan för att bege oss vidare, dessutom började det se ganska mörkt ut på himlen. Åh mycket riktigt hann vi precis av linjefärjan innan någon öppnade kranen. Folk bokstavligen talat sprang runt för att hitta så mycket skydd som möjligt medan vi siktade på bilen där det sedan blev strippning eftersom ALLT blev blött. Men jösses va vi skrattade - helt oförglömligt!
 
Fem minuter efter skyfallet kom solen tillbaka så vägen mellan Marstrand och Smögen, som var vårt nästa mål, var väldigt fin. Vår eftermiddag/kväll i Smögen spenderade vi efter att ha checkat in på hotellet med spa, grillbuffé med live musik samt en kylig kvällspromenad. Älskar denna pärla på västkusten!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback