Dag 1 - Check!

Dansat färdigt för idag och sitter nu i gymmets (där vi hyrt en lokal och dansat hela dagen) reception och väntar på Kimberly som åkte med mig imorse. Hon ska, precis som jag, leda dansgrupper i Torekov fast för yngre åldrar. Därför är hon i en annan grupp nu under utbildningen, som tydligen håller på lite längre än oss.

Vid lunch när vi varit iväg och handlat mat (skulle kunna leva på kycklingsallad!) satt jag och funderade lite på om detta verkligen var något för mig. Instruktören över utbildningen for igenom alla danser under förmiddagen och när vi då fick reda på att vi skulle kunna en del till imorgon och då också visa upp det för resten av gruppen kom nervositeten. Blir man inte godkänd imorgon får man inte jobbet!

Nervös hela lunchen innan vi kom tillbaka till salen för att börja träna på att lära ut samt några andra praktiska övningar som kommer hjälpa oss med pedagogiken under lektionerna. Åh helt plötsligt släppte det! Helt plötsligt kände jag att det här är ju hur kul som helst. Att leda en grupp och lära ut vad jag kan. Visserligen kan vi alla i utbildningen ungefär lika mycket men när man står där framför barnen och lär dem dansa till ny populär musik kommer det kännas helt kanon. Vi som instruktörer är ju deras idoler för i deras ögon kan vi allt om dans. Härligt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback