Effektiv kväll

Torsdagarna är en av de dagarna då vi inte ska någonstans på kvällen - alltså också en av de kvällarna då man får gjort mest! Anledningen till detta är ju för att man inte är helt slut efter träningen eller sitter och slöar i soffan för man tycker att tiden för att hinnan göra något annat är för knapp. Så idag, denna torsdagskväll, har vi fått gjort en hel del. And I love it!

Eftersom jag hade förberett middagen, som idag blev tomatsoppa (torsdag=soppa) med pasta och chorizo (mums!) hade vi hela kvällen framför oss när vi var mätta och belåtna. Därför tog vi då min nya fina hårfön och siktade in oss på frysen. Efter en liten timme var det återigen helt ofarligt för Titanic att ta sig fram i vår frys. Lovely!

När fingrarna sen hade fått tillbaka sin vanliga färg och man kände vart man hade dem fortsatte kvällen. Helgen planerades, inköpslista till morgondagens handling gjordes & framtiden började växa sig riktigt stor. Vill ha den, just den, framtiden NU! Tack!

Sen ögonlocken började bli tunga har jag slösurfat runt, mailat och kollat lite vart jag ska promenera på lördag när det är dags för årets första långrunda. Ska bli så skönt eftersom vädret ska bli bättre än bäst. Härligt härligt härligt! Nu ska jag ta och borsta gaddarna för att sedan krypa ner i sängen bredvid min sovande sambo som gick och la sig för ca 5 minuter sen. Vaddå problem med att somna? NOT!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback