Nytt år!

Varje år skriver jag och Chass vars en lista med tio saker vi tror kommer hända under kommande år. De listorna vi skrev nu häromdagen är alltså över saker vi tror kommer hända år 2012. Åh varje nyårsafton (eller nyårsdag) läser vi upp de saker vi skrivit på listan över det år som precis har gått. Under året ligget listorna (både gamla och nya) i en burk med lås på. Den ena har burken och den andra har nyckeln - men varje år byter vi! Detta året har jag alltså nyckeln eftersom jag hade burken under sängen förra året. Men nu är den i Chass händer! I vilket fall som helst träffades vi igår för att läsa vad vi skrivit på våra listor - åh vilken skrattfest det blev! Man hoppas och tror på så mycket som sen går helt åt skogen! :) Inte många rätt på listorna över 2011 (har haft fler rätt tidigare år) så hoppas nu istället på att min tio saker som står på listan över 2012 stämmer bättre med vad som kommer hända detta år!

Utöver denna lista skriver jag självklart ett gäng nyårslöften. Inte alls som listan! På listan gissar vi ju på saker som kommer hända det kommade året medan mina nyårslöften är saker som jag vill ska hända. Majoriteten (4 av 5) av mina nyårslöften för i år handlar om min hälsa men det är ju faktiskt bland det viktigaste som finns så det är kanske inte så konstigt! :)

Årets löften
Gå i mål på ViktVäktarna
Hitta ett jobb
Springa minst en gång i veckan
Läsa minst en bok i månaden
Simma minst två gånger i månaden

Men varje nytt år börjar ju med en riktig fest! Årets (eller förra, hur man nu vill se på det) började i Östra Karup tillsammans med en massa trevligt folk - både kända och nya ansikten men ibland är det riktigt kul att träffa nya människor! Underbart god mat, men inte alls så där överdrivet mycket som det ofta kan bli på fina tillställningar, då det oftast serveras tre-rätters (som gör en rejält mätt), utan istället plockmat, både varm & kall, som avnjöts till gott att dricka (även för oss, läs: mig, som körde) innan vi vid tolv började röra oss utåt.

Då Ida förra året, för första gången, visade tecken på rädsla för raketerna vågade vi inte lämna henne hemma utan istället tog henne med oss, både till Östra Karup men även till ängen där vi stod och kollade ut över Bjäre och Halmstad vid tolvslaget. Åh min lilla stackare, va rädd hon var! Hon skakade som ett asplöv där hon låg under mig (som satt på huk) medan jag pratade lugnande med henne. Stackars lilla grisen! Väl tillbaka i huset fick hon ett ben som genast lugnade ner henne, medan vi började plocka fram grönsaker och chip & dip. Ett par timmar snackande runt snackset gick innan vi började röra oss in mot Båstad för att där festa vidare. Träffade folk man inte sett på lääänge innan jag körde ett gäng hem till sina sängar innan vi till slut också landade i vår strax innan fyra.
Tack alla som gjorde min kväll så bra!

Gänget jag firade ut 2011 och in 2012 tillsammans med!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback