Today's Theme

Skagenpotatis
4 portioner

Ingredienser
4 stora bakpotatisar
2 dl créme fraiche
2 dl mild yoghurt
3 msk majonnäs
3.25 msk dill
0.5 rödlök
0.5 citron
200 g skalade räkor
100 g crabfish
1 krm salt
1 krm svartpeppar

Gör så här
Ställ in potatisen i ugnen i 200°C i upp till 45 minuter. Blanda créme fraiche, yoghurt och majonäs med hacka dill, finhackad rödlök och smaksätt med saft från en halv citron, salt och nymald svartpeppar. Avsluta med att blanda i räkor och crabfish. Servera med sallad och rostat bröd.

Bild lånad från vardagsmaten.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback