Julen 2013

Igår, den tjugosjunde december, åkte M till jobbet, min mamma fyllde år och julen var officiellt över. Samtidigt som man längtar efter julen hela december är det inte utan att man tycker det är ganska skönt när den väl är över. Det ska fixas och donas och för vår del skulle det även faras överallt i juldagarna. Därför är det riktigt skönt att den nu har varit här och att det nästan är ett helt år till nästa gång. Men mysigt har vi haft det! Vi har ätit gott, öppnat massa paket och träffat nära och kära. Precis som det ska vara! 
 
Lillejul, alltså den 23de, spenderade vi i Hjärnarp tillsammans med mina föräldrar, mina småsyskon, Jessicas moster och M&M. Självklart en massa paket till lilltösen som efter alla paket slocknade gott i en av fåtöljerna medan vi spelade sällskapsspel som tomten kommit med. 
 
 
Självaste julafton sen spenderade vi hos M's syster tillsammans med deras mamma, farfar samt bror med familj. Då vi började julfirandet redan vid lunch var vi hemma igen vid halv tio och kröp då ner i soffan och kollade lite tv innan vi slocknade alla tre.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback