Soligt besök i stan

I förmiddags bestämde jag och Chass oss för att mötas upp inne i Ängelholm för att där njuta av de vackra vårvädret. För oss innebär det en lång promenad, lunch på någon uteservering samt en park att strosa runt i. Utöver lunchen på uteserveringen (alla andra hade samma tanke, därför blev det inomhus) hann vi med allt vi hade tänkt oss och lite till.

Strax efter elva hade vi parkerat bilarna uppe vid Maxi för att därifrån sen promenera ner till stan för lite shopping innan det blev varsin bakad potatis till lunch. När vi sen promenerade vidare hade vi siktet på Hembygdsparken men inte en enda gång på hela vägen dit satt Jessica i vagnen. Antingen gick hon (självklart med hjälp) eller så satt hon som en prinsessa i Chass famn. Mysigt! 

Väl framme i parken kollade vi in alla djuren såsom hästar, grisar och kaniner med stor förtjusning. Vem som var gladast av Jessica och hennes mamma är nog svårt att avgöra men trevligt hade vi det i alla fall. Efter det att vi hade hälsat på grisarna somnade Jessica gott i vagnen och sov nästan hela vägen hem och missade därför både sista biten av promenaden samt handlingen på Maxi som vårt besök i stan avslutades med. 
 
Hälsar på ankan, hästarna och grisen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback