Jessicas första kalas

En liten nöjd tös på sitt kalas! ♥
 
Idag är det redan en månad sen våra nära och kära kom för att fira vår lilla ettåring och eftersom vi inte bor så stort ägde kalaset rum i trädgården. Av M's bror och svägerska fick vi lånat ett tält där vi dukade upp i rosa och prickigt eftersom det var temat för kalaset. Åh fint blev det! Medan gästerna sen drack fördrink och åt jordgubbar stod M vid grillen och jag och Jessica öppnade alla hennes paket. Kvällen fortsatte sedan med middag, tårta, lekar och skratt och trots den olidliga värmen (temperaturen låg på över 30 grader den dagen) var det en lyckad kväll. Tack alla som gjorde den så bra och tusen tack för alla fina presenter!
 
Skrållan-docka, instrument, kappsäck fylld med 23 stycken Astrid Lindgren-klassiker, pop-up-leksak, självgående bil, klossar, klosstorn, verktygslåda, prinsesstårta, spargrisuggla, piano och en anka att dra efter sig var saker Jessica fick utöver kläder, tallrikar och bestick. Än en gång tusen tack för de otroligt fina presenterna! ♥

Kommentarer
Postat av: ida

Hej. Kappsäcken går ej att få tag på längre, jag undrar om du vill sälja bara själva kappsäcken till mig? Filmerna behövs ej.

2014-08-23 @ 09:54:54
URL: http://idasahlberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback