Tredje dagen

Tredje och sista dagen på förskolan denna veckan gick utomordentligt bra! Jessica hann inte få av sig skorna innan hon skulle in och leka med kompisarna och när det var dags för fruktstund följde hon med fröken in i det andra rummet och lämnade kvar sin mamma. 
 
Efter fruktstunden gick hon sen och hämtade sina skor för att visa fröken att hon vill gå ut så då tog alla barnen på sig och gick ut för att gunga, åka rutschkana samt spela boll. Vid detta laget hade hon glömt att hennes mamma satt i det andra rummet så tillsammans med de andra föräldrarna gick jag in i personalrummet där vi satt och rullade tummarna i över en timme. Helt galet! Tänk att hon efter bara tre dagar känner sånt förtroende för de vuxna på förskolan. Så himla skönt för mig och M att veta att hon har det bra även när inte vi är med.
 
Innan dess att vi lämnade kompisar och fröknar för att köra hem åt vi lunch där för att se så att även det gick bra. Åh visst gick det bra! Att det sen serverades pasta och köttfärssås gjorde ju bara att tösen åt med god aptit då det är en av favoriträtterna. Men efter allt lek och bus var tösen ganska trött så på vägen hem somnade hon i bilen som jag sen fick bära in henne ifrån och lägga henne i sängen där hon nu fortfarande sover. Sötnosen! 
 
Utslagen kämpe!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback