Utmaningen

När man börjar sin resa mot drömvikten är man fokuserad och otroligt peppad. Men sen kommer den där jobbiga perioden, den man inte alls är beredd på och den man inte vet hur man ska ta sig ur; den första svackan.. Min första svacka kom strax innan jul och även om jag trodde att jag hade tagit mig ur den insåg jag nu i veckan att jag nog inte alls har gjort det. För att verkligen komma ur den, en gång för alla, och samtidigt få en riktig kickstart vad det gäller vikten utmanar jag mig själv med en fitnessmånad.
 
Med start imorgon, den första mars, ska jag i 31 dagar hålla mig helt och hållet till ViktVäktarprogrammet och därför skriva in minsta lilla smula jag stoppar i mig. Inget fusk här inte! Detta innebär även att mina fridagar (läs: lördagar!) slopas under denna månad så att jag varje dag kan bli av med lite av vikten. Jag ska även äntligen ta tag i träningen på riktigt, vilket innebär löpning tre gånger i veckan utöver promenader och styrketräning. 
 
Samtidigt som jag fruktar denna månad då jag är rädd att jag inte ska orka är jag så otroligt peppad då jag vet hur bra jag kommer må i slutet av månaden när jag faktiskt har klarat av det. Jag är laddad, motiverad och känner jag mig själv rätt är jag tillräckligt envis för en sådan här utmaning!
 
Jag vill trivas i min kropp och må lika bra som jag gjorde när denna bild togs!

Kommentarer
Postat av: Magnus

Ja så envis som det kvinnliga släktet är i denna familjen så vet jag att du lyckas.
Jag skulle skrivit lycka till men det är inte tur utan ren å skär envishet som kommer att hjälpa dig igenom Mars månad.
Kram Pappsen

2014-03-01 @ 06:50:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback