Släkten är värst

Att tillsammans med den man älskar planera och bygga ett hus är bland det största man kan göra här i livet. En sådan sak är något positivt och något man ska se fram emot. Dessvärre gör vi inte det längre då vår positivitet och längtan tryckts ner av alla negativa kommentarer som tyvärr kommer från våra nära och kära. De positiva kommentarer om att vi ska bygga ut och därför bli här ute på Bjäre resten av vårt liv är lätträknade vilket givetvis är väldigt tråkigt. Igår rann bägaren över totalt för min del och jag spenderade större delen av dagen i tårar då jag nu har fått höra så mycket skit om vårt projekt att jag själv inte längre tror att vi kommer klara av det. Det är rent sagt förjävligt att vi nu inte kan se positivt på en renovering för oavsett var eller hur vi bor kommer vi alltid bli påminda om det drömhus vi inte kunde/ville bygga eftersom ingen stöttade oss.
 
/En besviken och ledsen Rebecca

Kommentarer
Postat av: Olivia & Hundarna

Jag tror på er! Om det är något man drömmer om så ska man ge det en chans!! Det är NI som ska bo där och ingen annan, så huvudsaken är att ni ska trivas:)
Det är drömmen som har ett värde<3

2014-03-03 @ 22:38:08
URL: http://frigardenshunddagis.se
Postat av: Pappsen/Svärfar

Det e ju klart att ni klarar av detta! Oavsett var & hur ni vill & tänker bygga så stödjer vi i Hjärnarp er fullt ut. Rebecca mitt barn, du e så envis å stark, jag tror på dig.
Matthias min svärson, e det något du inte kan inom bygg & renovering? Det tror jag då rakt inte.

När jag kommer hem idag sätter jag skruvdragare på laddning å drar på mig de blå fristadsbyxorna. Vad e det ni behöver hjälp med? Rivning, spackling, målning eller tapetsering?
När det gäller den konstnärliga ådran och mer stil å mode så får ni prata och bolla idéer med MammaMia.

Vi tror på er.

2014-03-04 @ 05:09:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback