Årets julweekend

Nu har jag och M äntligen landat i soffan efter att ha haft en riktigt mysig helg i Göteborg tillsammans med våra barn. Detta är ju något vi gör varje år, sista helgen innan jul, så självklart var detta år inget undantag!
 
Redan i fredags, när M kom hem från jobbet, körde vi upp till Göteborg där vi checkade in på hotell Gothia Towers som vanligt. Vi hade först pratat om att vi skulle besöka Liseberg redan då men bestämde oss istället för att vänta med det till på lördagen då vi ansåg att det skulle bli lite stressigt annars. Därför spenderade vi istället nästan hela kvällen på rummet där vi åt gott och hade det mysigt. Det enda gång vi inte var på rummet var när vi istället var på M&M's rum. Dem firade nämligen 50-årig bröllopsdag i fredags och eftersom jag hjälpt dem boka rummet visste jag ju att de också bodde på hotellet. Åh när jag smsade mormor och frågade om vi fick komma förbi och säga hej, visade sig att de inte bara bodde i samma torn som oss utan även på samma våning, närmre bestämt bara sex rum bort. Så kul! 
 
Mys i sängen!
 
Åh vår fantastiska utsikt från rummet!
 
Lördagen inledde vi med en ordentlig hotellfrukost (kan vara det absolut bästa med att bo på hotell) innan vi promenerade bort till Nordstan och Avenyn för lite shopping och införskaffning av de sista julklapparna. Skönt att ha det klart! När vi kände oss nöjda där promenerade vi tillbaka till hotellet för att lämna sakerna innan vi sen gick rakt över gatan för att gå på Liseberg. Som vanligt besökte vi den mysiga julmarknaden men det blev även lite karusellåkande samt spelande. Sprang på mina föräldrar och småsyskon men även min syster som var där med några kompisar gjorde vi också! Värsta släktträffen i Göteborg denna helg ju! 
 
Nyfiken på den badande snögubben!
 
Lycklig kille!
 
Jessica delade ut många kramar - både till snögubbar och kaniner!
 
 Några av kaninerna fick även en puss på nosen!
 
Finaste lekhuset och tösens första åkband.
 
Till fika blev det varm choklad och en kanelbulle. Dock en väldigt stor kanelbulle som räckte till hela familjen, hela eftermiddagen!
 
Lite lugnare karuseller för Jessica medan pappa såklart skulle åka den värsta!
 
Idag körde vi, efter hotellfrukost och utcheckning, till ett äventyrsbad där vi åkte rutschkanor, badade bubbelpool och hade det allmänt bra. När vi sen duschat och gjort oss iordning körde vi vidare mot outleten Freeport i Kungsbacka för lite snabb shopping. På vägen hem åt vi sen middag på Laxbutiken utanför Falkenberg innan vi körde och hämtade Ida hos M's syster för att sen köra hem och lägga barnen. Det har varit en riktigt bra helg och jag är så glad att vi verkligen fick ut så mycket som möjligt från den. Precis vad jag ville ha nu strax innan jul!
 
God middag tillsammans med min fina familj blev det bästa avslutet på en perfekt helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback