Bästa starten på veckan

På helgen har jag knappt någon tid för sociala medier och ännu mindre tid att ens öpnna datorn då vi oftast hittar på ganska mycket under veckans sista dagar. Som denna helg, som nu passerat, hann vi både med ett besök på badhuset i fredags, att åka och kolla på golv till det nya huset, lite shopping samt födelsedagsfest i lördags för att sen avsluta helgen med att klä granen samt städa innan vi körde in till Ängelholm för att kolla volleyboll och äta middag hos min syster.
 
Fullt schema hela helgen men jag tog mig ändå tid att i lördags kika in hos Linda Blom och tävla i hennes julkalender. Både 2013 och 2014 har jag tävlat i hennes julkalendrar och båda två har det faktiskt genererat i vinster! Första året vann jag ett helt underbart bäddset från Beach House till Jessicas spjälsäng och andra året vann jag en Apple-Tv och 6-månaders prenumeration på Netflix. Vilket vi använt massor! Så mina förhoppningar om att vinna en tredje gång var ju inte så höga men att chansa skadar ju inte. 
 
Så gissa om jag blev glad när jag imorse loggade in på bloggen och fick det underbara beskedet att jag vunnit det helt magiska paketet till barnen som jag tävlade om just i lördags. Ett lektält, en hylla i form av ett hus, väskor, bord samt stolar. Allt till ett värde av 4500 kr! Helt galet och vilket lyckorus jag fick en måndagsmorgon - bättre start på veckan får man leta efter! 
 
 

Kommentarer
Postat av: Linnéa

Stort grattis till vinsten! :D

2015-12-15 @ 13:52:45
URL: http://parhuset.blogg.se
Postat av: MATILDA

Gud vad härligt att du vann! :D

2015-12-15 @ 20:14:23
URL: http://matildays.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback