Julen 2015

Efter att bara ha varit hemma och lekt med barnens alla fina julklappar i två dagar är vi nu alla utvilade efter julhelgen. Självklart är det roligt och mysigt på julen när man träffar släkt och vänner samtidigt som man äter en massa gott men man blir ganska trött i huvudet då ljudnivån är hög och kvällarna oftast blir sena. Just det sistnämnda blev inte så farligt varken den 23e när vi firade jul med min släkt eller den 24e när vi firade med M's släkt men den 25e när vi var på 30-årsfest hos M's bror landade vi inte på kudden förrän strax efter fyra. Det blev alltså sovmorgon (mannen och dottern fick väckas vid tolv) och pizza som gällde igår och inget annat. Så himla skönt! 
 
Den 23e firade vi som sagt med min släkt så mina syskon och morföräldrar var på plats hemma hos mina föräldrar där massor av mat och om möjligt ännu mer paket väntade. Trevlig kväll men vi åkte hem rätt så tidigt så vi kunde få barnen i säng samt fixa det sista inför julafton innan vi också gick och la oss. 
 
Julaftonsmorgonen började sen som vanligt med att de paket som tomten lämnat i julstrumporna öppnas innan frukost. Därefter packades bilen full av paket, mat och godis innan vi körde till M's syster för att fira jul med hans bror med familj samt deras mamma. Riktigt mysig dag/kväll och snälla barn har vi tydligen också eftersom tomten kom på besök. Inför just hans besök har väl både jag och M varit lite oroliga eftersom vi hela december har fått gå omvägar med Jessica så fort hon sett en tomte. Men när han väl kom var hon väldigt intresserad och hade absolut inga problem med honom. Tackade för paketen flera gånger och kramade till och med honom innan han skulle gå. Kul!
 
Massor med gott - både mat och godis!
 
Samuel myser med faster och Jessica tittar nyfiket på när tomten knackar på dörren.
 
Duktiga barn väntar snällt på att höra sitt namn läsas på något av paketen.
 
Åh fina saker fick dem så som pussel, kläder och finalbiljetter till Melodifestivalen. Glada barn!
 
Jessica kramar och tackar tomten medan Samuel övar på att sitta själv.
 
Avslutade kvällen gjorde vi med dans runt granen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback