Vad som kan hända på sju månader!

Vårt hus för sju månader sen!
 
Jag har verkligen inte varit särskilt duktig med att uppdatera om hur det går för oss med vårt husprojekt så jag tänkte ta tag i det nu. För idag är det faktiskt exakt sju månader sedan M tillsammans med sina syskon började byggandet ordentligt eftersom de då alla tre hade två veckor semester.
 
Utvändigt ser det nästan helt färdigt ut även om där är en del foder, stuprör samt lite annat smått och gott som fortfarande saknas men invändigt är där fortfarande mycket kvar. Jag är fullt medveten om att detta kommer ta tid (det är ju ändå vårt livs största projekt) men jag tycker ändå att vi har kommit väldigt långt på bara sju månader. För om man bortser från de första två veckorna samt lite strökvällar/helger som vi fått hjälp av M's syskon, kompisar samt min pappa har ju M faktiskt gjort allting själv och det är ju väldigt imponerande. Inte en gång har jag hjälpt till, även om jag personligen tycker jag är ganska händig, för där är ju två barn och ett hushåll som också ska tas hand om och någon måste ju göra det. Här får ni i alla fall lite bilder från läget just nu och så hoppas vi på att det inte dröjer så länge innan jag uppdaterar er igen!
 
Vårt hus idag!
 
Nya ytterdörren samt gaveln som innehåller vårt badrumsfönster samt ett barnrumsfönster.
 
Vårt blivande sovrum..
 
 ..och badrummet som ligger i anslutning till sovrummet.

Kommentarer
Postat av: Linda - Mamma till S

Hejsan!
Ett stort tack för ditt deltagande i min julkalender och ett ännu större grattis! Du kammade hem vinsten i lucka 12. Maila mig din adress, mobilnummer m.m. så löser vi ditt pris : )

God jul!

2015-12-13 @ 13:47:02
URL: http://lindablom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback