Välkommen veckan 32

♥ Välkommen vecka 32 (31+0) ♥
 
I fredags gick vi in i vecka 32 i graviditeten med Bebis och även om det är svårt att få till tiden till att ta fina bilder samt skriva inlägg när man har en snart-2-åring som springer runt benen på en hela tiden ska jag de sista veckorna verkligen anstränga mig och ta mig tid till att göra detta. Vet att jag kommer ångra mig annars! 
 
Som sagt hade vi gått 31 fulla veckor och tog steget in i vecka 32 i fredags, därför tog jag då fram kameran för att knäppa av några klassiska magen-i-profil-bilder. Åh nyfiken som man är plockade jag även fram magbilderna från samma vecka med Jessica för att jämföra. Ni får själva avgöra men jag tycker magen är mycket lägre denna gång och hade det inte varit för att den varit ganska låg hela tiden hade jag trott Bebis kommer närsomhelst..
 
Jessica till vänster och Bebis till höger!
 
Här kan man läsa om vad som händer med mammans kropp samt bebisen utveckling då jag skrev om det under graviditeten med Jessica men då jag självklart inte upplever graviditeterna likadant kommer jag varje vecka skriva lite tankar om veckan som gått precis som jag gjorde förra gången. 
 
Egna tankar om föregående vecka
Trots att magen ligger väldigt lågt känns det som att Bebis ligger otroligt högt upp eftersom jag har väldigt mycket halsbränna. Jag har även flera gånger om dagen svårt att sitta ner då Bebis trycker upp mot lungor och revben. Skönaste ställningen är utan tvekan att ligga på sidan men då jag fått en hel del åderbråck är det skönt att ibland bara stå rakt upp och ner. Bebis är precis lika vild som sin storasyster var, speciellt på kvällarna när man slappnar av och bara vill ta det lugnt. Ofta flyger det en fot eller hand tvärs över hela magen och samtidigt som det är lite obehagligt är det en otrolig upplevelse att både känna och se hur hela magen ändrar form för att Bebis byter ställning. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback