Tillbaka på banan

Nyfiken på vad vågen hade att säga gick jag imorse bara raka vägen ur sängen för att gå på toa innan jag klev upp på vågen. -3 kg sen förra lördagen så det märks att jag är tillbaka på rätt spår vad det gäller kosten. Har ju inte promenerat någonting denna vecka (har ju varit svinkallt!) så det är skönt att man ändå kan gå ner i vikt trots att man inte rört på sig någonting.
 
Men efter dagens frukost fick jag faktiskt rört på mig lite då vi hela familjen (förutom Samuel som var hos M&M) besökte Friskis & Svettis. Jessica och hennes pappa var på MiniRöris där man tillsammans med sitt barn följer en ledare och gör rörelser till musik. Nog någon dem kommer fortsätta med, kul! Medan dem gjorde detta körde jag styrketräning för armar, ben och mage samt sprang för första gången sen innan graviditeten med Samuel. Blev bara en kilometer men det är alltid något och samtidigt som det var tufft var det så grymt skönt att se att kroppen faktiskt klarade av det. Nu är det bara att fortsätta öka lite i taget så är jag snart tillbaka i löpspåret!
 
Tillbaka hemma blev det en ordentlig brunch innan M diskade undan medan Jessica pusslade och jag la Samuel för hans middagsvila. Nu är Jessica och M ute och skottar och eftersom jag är klar med kvällens efterrätt och Samuel fortfarande sover ska jag slänga mig på soffan med en bok och lite choklad. Det blir alltså en fortsatt lugn lördag här hemma!
 
Mig går det ingen nöd på!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback