Ännu en bra helg

Så börjar även denna helg lida mot sitt slut men som vanligt har det varit en bra helg som spenderats med både familj och vänner. Lördagen inledde vi med en riktig helgfrukost för att sen bara leka och busa hela familjen innan barnens moster Nathalie kom strax efter två. Då skulle jag och M nämligen göra oss iordning för att sen cykla till Gårdskampen där vi tillsammans med ett gäng kompisar hade tio-kamp. Precis som tidigare var det riktigt roligt - speciellt eftersom jag för fjärde gången (av fyra möjliga) åkte därifrån som en vinnare! Därefter blev det grillat och förfest hemma hos en av killarna som var med på Gårdskampen innan vi sen avslutade kvällen på en riktig klassisk Bjäre-fest. Sen vi blev föräldrar har det inte blivit så mycket festande för mig så när jag igår var på fest för första gången på två år (sist var i juli -14) passade jag på att njuta av en barnfri kväll samt dansa så mycket som möjligt!
 
Med tanke på hur sent det blev igår samt hur mycket alkoholaltig dryck vi fick i oss kan man ju tro att vi denna söndag bara legat på soffan men som småbarnsföräldrar finns inte riktigt den möjligheten. Nej istället gick M ut och jobbade på huset medan jag och barnen lekte och förberedde lite inför våra middagsgäster. För trots att Nathalie spenderade hela kvällen, natten och en bit av morgonen hos oss innan hon åkte och tränade kom hon nu ikväll tillbaka med sin William så att vi kunde få träffa honom och ha söndagsmys i form av tacos och marängswiss - vilket blev ett perfekt avslut på en bra helg!
 
Åh nu sitter jag och M i soffan och har precis slagit in några paket till vår "lilla" tjej som imorgon fyller tre år. Att det redan har gått tre år sen vi var på BB och kämpade oss igenom värkar efter värkar känns helt galet. Men tiden flyger fram så imorgon ska flaggan i topp, tre ljus ska tändas och vår älskade Jessica ska firas med ett äventyr!
 
Vår vackra lilla funderare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback