Min nya garderob

Sommaren 2011, efter att ha gått ner 24 kg med hjälp av ViktVäktarna, var jag i mitt vuxna livs bästa form. Den sommaren var vi både och seglade på västkusten samt semestrade i Spanien så det togs såklart massvis av bilder och på en hel del fastnade faktiskt jag. För den sommaren trivdes jag verkligen i min kropp och det är såklart den bilden av mig själv som jag har som motivation under denna, tredje och sista resan med ViktVäktarna.
 
Allt som hängde i min garderob den sommaren och hösten åkte sen ner i en stor låda i källaren när vi bestämde oss för att försöka bli gravida och jag då av någon konstig anledning slutade bry mig om vad jag stoppade i mig. Därför hade jag till inskrivningen på MVC redan gått upp 10 kg när vi alltså då bara var i början av graviditeten. Innan Jessica sen föddes hade jag gått upp ytterligare 24 kg så då kan man ju minst sagt säga att där inte var något som passade! 
 
När Jessica sen var två månader började jag om på ViktVäktarna och hann på sju månader komma ner till den vikt jag hade vid inskrivningen på MVC. Men där någon gång bestämde vi oss för att när mina p-piller var slut skulle vi återigen försöka bli gravida och ännu en gång gick jag upp 10 kg innan vi ens skrivit in oss på MVC. Jag vägde alltså 10 kg mer vid inskrivningen med Samuel än när vi skrev in oss med Jessica. Lägg på 20 kg på det och jag var stor som ett hus och väldigt färdig med att vara gravid strax innan Samuel kom.
 
För tredje gången skrev jag in mig på ViktVäktarna när Samuel bara var tre veckor för när jag då vägde nästan 30 kg mer än vad jag gjorde sommaren 2011 hade jag fått nog. Nu skulle jag en gång för alla nå min målvikt (som jag var 5 kg ifrån sommaren 2011) och bästa motivationen var såklart att jag skulle bli en stark mamma som orkade leka och busa med sina barn. 
 
Men något annat som motiverade var ju den där lådan med kläder som stod i källaren! Den där lådan som hade fyllts på med ännu fler för små plagg som jag köpt på Me&I-partyn eller fyndat på utförsäljningar. Den där lådan som jag och M plockade upp tidigare i veckan så att jag kunde testa lite kläder nu när jag gått ner alla de där extra kilona jag la på mig under mina graviditeter och därför istället har siktet inställt på vikten jag hade sommaren 2011 innan jag sen siktar vidare på målvikten. Åh gissa om jag blev glad när jag helt plötsligt kunde fylla på min garderob med 50 (!) nya plagg. Allt från klänningar och kjolar till jeans och t-shirts som alltså nu sitter perfekt! Det känns helt galet och att jag ändå har ca 40 plagg till i den där lådan motiverar bara att bli av med de sista 15 kilona!
 
Nästan en helt ny garderob där det märks mest skillnad i tröjlådan då där är påfyllt med både tjocktröjor och t-shirts.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback