Wake up call

Två veckor av total tystnad på denna blogg, ja jösses..
 
Den senaste veckan har jag medvetet inte ens startat datorn men den första veckan hann jag inte, även om jag gärna velat. Livet sprang på fortare än vanligt och även om jag inte tycker att det var särskilt stressigt så blev jag stressad över att jag inte fick gjort något och att min att-göra-lista bara blev längre och längre. När barnen är vakna finns där ingen tid över till att göra något som inte involverar barnen och när dem sover så finns där ingen ork att ta tag i alla dem där måstena. Åh just vetskapen om att man har tusen saker som hänger över en har stressat mig mer än vad jag varit medveten om.
 
Detta blev jag dock varse om förra torsdagen när jag på kvällen fick en otrolig smärta i bröstet samtidigt som det kändes som någon kramade om mina revben så hårt att jag inte kunde andas. Smärtan gjorde att jag inte visste var jag skulle bli av och att inte kunde andas ordentligt gav mig panik vilket såklart resulterade i ännu mer smärta och ännu mer andningsproblem. Rädslan över att det var något problem med mitt hjärta gjorde att ambulans tillkallades så att dem kunde göra ett EKG på mig. Såklart såg allting bra ut - jag är ju för bövelen bara 25 - men det är klart man blir lite orolig när det gör ont i just bröstet. 
 
Knaprade lite tabletter natten mellan torsdag och fredag så att jag skulle kunna få sova någonting men det var först på morgonen smärtan i brösten släppte ordentligt och efter ett läkarbesök på fredagsförmiddagen fick dem konstaterat att jag förmodligen fått magkatarr som såklart framkallas av bla. stress. Det är helt enkelt dags att börja leva lite lugnare (hur lätt det nu är med två vilddjur till barn!) och inte stressa upp sig över att saker inte blir som man tänkt eller att man inte hinner med allt man tänkt sig. Saker och ting får helt enkelt ta lite längre tid ibland - det är helt ok!
 
Glada små barn som både ger och tar energi. Men oj vad jag älskar er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback