Sommaren 2016

Hösten verkar ju faktiskt vara här på riktigt så jag tycker det är dags att summera sommaren som vi nu lämnar bakom oss. Att tiden går fort det har jag ju konstaterat tidigare men sommaren är nog den tid på året som går allra fortast. Åh inte går tiden mindre fort när man har två barn samt är mitt uppe i ett stort husprojekt! 
 
Redan sista veckan i maj tjuvstartade vi årets sommar genom att hänga på stranden, äta glass i hamnen, gå på picknick samt fira mors dag med fika i trädgården. 
 
 
När det sen blev juni gick vi på fotboll, firade att min kusin tagit studenten, bjöd hem på grillkvällar, firade midsommar, gick på picknick, åkte karuseller på Förslövskarnevalen och badade massor hemma i poolen.
 
 
I juli fyllde Jessica tre så då åkte vi till Liseberg samt hade släktkalas lördagen därpå. Men vi hann även med att minisemestra i Ronneby, fira barnens äldsta kusin, gå på tennis, bada flertalet gånger på Malenbadet, spela minigolf och äta skaldjur i Torekov, grilla hos barnens morföräldrar, gå på hamnfest samt äta middag på Pepe´s med bl.a. mina morföräldrar.
 
 
När augusti sen kom var det dags för Samuel att fylla år så självklart blev det kalas tillsammans med släkt och vänner men även en födelsedagsutflykt till Skånes djurpark. Vi hann även med att gå på fotboll, åka till Helsingör, äta fondue hos Nathalie och Wille, rasta barnen på IKEA samt cykla till Torekov för att äta glass trots att detta var månaden M gick tillbaka till jobbet och Jessica började på förskolan efter sommarlovet.
 
 
Åh så var det den där nya sommarmånaden september - månaden då sommaren egentligen är över och alla har gått tillbaka till vardagen och sina rutiner. Men så har vädret varit bättre än någonsin därför har det blivit massor av utelek, kräftskiva samt besök i Hembygdsparken. Vi kunde t.o.m cykla hem från en fest trots att klockan var närmre tre!
 
 
Härligt långa sommar som nu är över men som gett oss massvis av minnen. Längtar redan till nästa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback