Tröttheten

Det här med att blogga går verkligen i perioder! Ibland har man massor att skriva om (oftast för att vi då hittar på mycket) och ibland finns varken tid, ork eller inspiration. Just det sistnämnda har varit en stor orsak till att bloggandet den senaste tiden varit lite oregelbundet men även tiden samt orken påverkar. Jag försöker att inte starta datorn över huvudtaget när barnen är vakna då jag såklart hellre vill spendera tiden med dem men när dem är lagda för kvällen brukar jag vara helt slut efter att ha just spenderat hela dagen med dem, så då brukar jag istället slötitta något på dumburken och slumra i soffan.
 
Jag har den senaste tiden märkt av att jag är väldigt trött, både psykiskt och fysiskt, och vad det beror på vet jag inte alls. Men tyvärr påverkar det mitt humör, träningen samt kosten väldigt negativt! Mitt humör pendlar lika mycket som en gravid (åh nej, vi ska inte ha fler barn!), träningen känns inte rolig utan bara som ett måste och vad det gäller kosten känns det som jag äter allt jag kan komma över eftersom jag för tillfället har världens största sötsug. Jag är så trött på att vara trött och innerst inne vet jag att om jag bara äter och sover bättre kommer också mitt humör och mitt välmående bli bättre så det är hög tid att satsa på sig själv.
 
Det är dags att börja prioritera annorlunda och faktiskt satsa på sig själv, något jag vet att min familj kommer stötta mig i!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback