Ven - Skovshoved

En solig morgon på Ven gjorde att jag vaknade ganska tidigt och därför bestämde mig för att gå en promenad på ön innan vi begav oss vidare. Eftersom hamnkaptenen i Norreborgs hamn inte var den trevligaste blev jag ganska förvånad över att varenda person jag mötte under min milslånga promenad hälsade och sa godmorgon. Majoriteten av folket på ön är alltså väldigt trevligt folk!
 
När vi sen gjort oss iordning och lämnat hamn rundade vi Vens östra udde innan vi tog sikte på vårt första danska stopp, nämligen Skovshoved. Egentligen inte en särskilt mysig hamn då det är en väldigt stor hamn med massor av båtar men anledning till att vi seglade dit var för att man därifrån kan ta bussen till Klampenborg och Bakken. Så när vi lagt till ordentligt (då det hade börjat blåsa ganska mycket igen) samt ätit lite rester till lunch packade vi ihop oss och gick till bussen.
 
Hela eftermiddag och kvällen spenderade vi sedan på Bakken där M och barnen åkte karuseller medan jag tittade på och göttade mig i solen. Precis det jag kände för! Efter middag på en av deras uteserveringar åkte barnen lite mer karuseller med sin pappa innan vi gick till bussen för att åka tillbaka till båten. En hellyckad dag men man kan minst sagt säga att vi var trötta när vi kom tillbaka till båten strax innan tio och därför däckade allihop!
 
Två seglar på väg till Danmark!
 
Att köra/åka bilar på Bakken är roligt!
 
När Samuel inte åkte karusell åkte han istället vagn eller sprang själv!
 
Älsklingar!
 
Kollar status innan avfärd!
 
"Kolla mamma, jag håller inte i mig!"
 
Snurra i en kaffekopp med pappa!
 
Pølse, pommes och pizza - perfekt!
 
Åh glass till efterrätt, ännu bättre!
 
När Samuel träffar en söt tjej räcker han ut tungan för att charma henne..
 
Åka svan med sin pappa!
 
Köra, köra, köra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback