Dunderkalas

I skrivande stund sitter jag långt nersjunken i soffan och andas ut då de senaste dagarna har varit väldigt intensiva och lite smått stressiga. Egentligen har jag och barnen semester nu men då dem hade ont om folk på jobbet och barnens farmor ställde upp och passade de timmarna som fattades mellan dess att jag skulle börja och M sluta har jag jobbat både i torsdags- och fredagskväll. Goa extrapengar (det betalas bra när man ställer upp och hoppar in på sin ledighet!) men lite tufft att få ihop förberedelserna inför Jessicas barnkalas. Nu på tisdag fyller hon redan fyra år så idag var det dags för hennes allra första barnkalas och därför skickade vi för några veckor sedan inbjudningar till alla kompisarna på hennes förskoleavdelning.
 
Hemmagjorda inbjudningskort i form av dunderhonungsburkar eftersom temat på kalaset var Bamse!
 
Tre barn kunde tyvärr inte komma idag men det räckte gott och väl med de fjorton barnen som röjde runt och lekte med alla leksaker innan vi åt hamburgare, korv med bröd och glass med jordgubbar för att sen avsluta med den klassiska fiskedammen. Jag och M hade planerat lite lekar men det hade verkligen inte behövts eftersom dem bara ville leka fritt hela tiden. I det stora hela gick kalaset väldigt bra, alla höll sams, alla åt bra (de flesta två portioner) och Jessica var supernöjd med både presenter och att så många ville komma och fira henne. Roligt! Men även om allt flyter på bra och alla är nöjda och glada så är ju ljudnivån med fjorton barn inomhus ganska hög så det är ju inte konstigt att man är lite trött i huvudet just nu. Därför blir det som sagt soffan, en film och en skål godis som gäller för min del medan M är och träffar lite gamla kompisar i Torekov. Vi återhämtar oss alla olika!
 
Världens starkaste men också världens snällaste björn är båda våra barns stora idol därför gick allt från tallrikar och muggar till godispåsar och lekar i Bamsetema!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback