Släktkalas för Jessica

Förra veckan fyllde Jessica som sagt år så i lördags hade vi bjudit hem släkten för att fira vår fyraåring. Hela dagen var det lite sådär halvmulet väder då regnet hängde i luften men en timme innan gästerna skulle komma sprack det upp och det blev en riktigt rolig kväll så när gästerna kom vid fem körde vi välkomstdrink i trädgården innan Jessica sen öppnade paketen på trädäcket. Härligt när man har vädergudarna med sig!
 
Till middag bjöd vi sen på tacos eftersom det är Jessicas absoluta favoriträtt och även om jag var lite rädd att våra äldre gäster inte skulle vara så förtjusta i rätten åt alla med god aptit och många tackade Jessica över hennes val av mat. Vi svenskar älskar tacos helt enkelt! Till efterrätt blev det sen något så klassiskt som jordgubbstårta eftersom även det är en favorit hos vår tjej. 
 
Vid tiotiden hade de flesta åkt hem och eftersom den svenska sommaren inte bjuder på någon härlig sommarvärme var det vid det laget för kallt att sitta ute så då dukade vi av och gick istället in för att dricka drinkar, äta snacks och sitta och prata. Det var inte förrän vid fyra alla gäster åkt hem, vi fått plockat undan och huvudet äntligen landade på kudden efter en mycket lyckad kväll som både Jessica och vi var väldigt nöjda med!
 
Blev en blåvit dukning i år!
 
Fixat och klart inför att gästerna ska komma!
 
Alla fick kramar av värdinnan men moster och faster är två favoriter!
 
Hög koncentration vid paketöppningen!
 
Tacos - så enkelt men så gott!
 
Klassiska jordgubbstårtor och kanelbullar!
 
Efter sång blåste Jessica ut ljusen med lite hjälp av sin pappa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback