Jaaaa!

Yes - äntligen fick jag rätt på det här med utssendet på bloggen. Det tog sin lilla tid (typ 3 timmar) men nu är den iaf äntligen klar!

Hörs senare nu måste jag nog plugga lite!
See you!

Börja blogga? Tja, varför inte?

Tanken om att börja blogga är något som hängt med ett tag. Men eftersom tiden inte räcker till har jag aldrig tagit tag i denna tanke. Men det har nog inte bara varit tidsbrist som varit problemet utan nog även lite brist på fantasi om vad som skulle skrivas i bloggen. För jag kan egentligen inte påstå att tiden finns nu heller men nu finns det i alla fall lite fantasi om blogginnehållet; mitt liv! :)

Har bestämt mig för att bloggen ska handla om mitt liv och dess innehåll.
Lite kortfattat ska jag alltså skriva om min familj (min älskade pojkvän Matthias och vår urgulliga hund Ida), mina underbara vänner, samt allt annat fantastiskt som ingår i det!

Vem är jag?
Jag heter Rebecca, är 18 år och bor tillsammans med pojkvännen och vår hund i ett litet hus drygt 1 km från Hovs Hallar.
Jag går tredje och sista året på det naturvetenskapliga programmet på Båstads gymnasium. Efter studenten nu i sommar ska jag förhoppningsvis studera 4 år på Halmstads högskola - om betygen räcker till! :)
Jag vill studera vidare så fort som möjligt så att jag så fort som möjligt kan bli den mellanstadielärare jag alltid velat bli. Har drömt om att bli lärare sen tio års ålder, eftersom jag sedan dess älskat att lära ut och dessutom har jag bra hand med barn (har en hel hög småsyskon). Med den kombinationen tror jag läraryrket är något för mig!

Det här med "en hel hög småsyskon" stämmer fruktansvärt bra in på mig! ;)
För att göra en lång historia kort; 3 pappor = 8 barn! Ja alltså det är inte min mamma som är mamma till allihopa! Men de flesta! ;) Jag har alltså sju småsyskon - väl utspridda; 3 utav dem bor tillsammans med min biologiska pappa utanför Hässleholm, 1 bor med sin biologiska pappa i Ängelholm och de andra 3 bor i Hjärnarp tillsammans med min mamma och min favorit av papporna. Det är även honom jag menar när jag här i bloggen skriver pappa. Menar jag min biologiska skriver jag det!

Jaha, det var väl lite om mig, egentligen finns det ju massor att skriva men då kan jag ju sitta här hela helgen!
Om det är så att jag missat att skriva något viktigt kommer det nog fram i bloggen någon gång! ;)

Hade förresten inte tänkt att börja blogga förrän den var klar utseendemässigt men efter ett stort antal timmar vid datorn och jag fortfarande inte fått rätt på det får det faktiskt vänta! Förhoppningsvis kommer det bli klart nu i helgen om jag orkar bråka med det! ;) Får la´ se!

Ha det toppen tills nästa gång vi hörs!
//Rebecca