Tre hjärtan

Nu ska jag och pojkvännen min snart åka till Halmstad - måste ha lite nya kläder! Dessutom får man ju lön på måndag så om man shoppar nu innan går det ju inte att göra av med lönen - smart va?! Ikväll ska vi göra något mycket trevligt - men berättar mer om det sen för nu måste jag packa lite eftersom vi ska sova i båten inatt.
See ya later! <3

En hel månad

Oops - nu har det snart gått en hel månad sen jag bloggade sist! Inte någon värst bra bloggare när man uppdaterar typ 1 gång/månad. Endast 12 uppdateringar på ett år är väl lite ynkligt! Men nu lovar jag att det ska bli ändring på det - fortsätt läs så får du reda på varför..

Kortfattat om vad jag gjort den senaste månaden1 Juli - Onsdag - Jobb
Började klockan 11 för att ha ett 11.5 timmars långt arbetspass framför mig - jippie!

2 Juli - Torsdag - Mer jobb
Usch - blir trött bara jag tänker på det..

3 Juli - Fredag - Helsingborg

Blev ett besök i den vackra staden Helsingborg idag. Plockade upp Chass på vägen innan vi begav oss med sikte på ONOFF. Eftersom jag i natt räknade på min lön samt pengarna jag fick i student-present, kom jag glatt på att jag nu kunde köpa min kamera - äntligen! Så när jag började jobbet klockan 17 var jag lyckligt medveten att i bilen utanför låg min efterlängtade Nikon.

4 Juli - Lördag - Damernas tennisvecka
Idag börjar damernas tennisvecka.. åh jag ska jobba. Men eftersom jag inte börjar förrän halv sex har jag ett antal timmar på mig att pilla på en av mina nya favoriter! Kameran alltså! :)

5 Juli - Söndag - The last day
Äntligen söndag! Normalt sett brukar jag inte vara överlycklig av att det är söndag (då är det ju snart måndag!) men idag är jag! Söndag betyder för tillfället sista dagen på jobbet (för denna gången) då vi jobbar en vecka (som små idioter) innan vi är lediga en vecka. Så idag blev det ett litet pass på 14.5 h.

6 Juli - Måndag - Tennis
Idag blev det ett besök på tennisen med Chass. Blev även ganska mycket fotograferande då lite kändisar dök upp - kul kul! Somnade sedan i en hög i båten efter alldeles för många timmar snack och skratt!

7 Juli - Tisdag - RixFm Festival
Dagen vi längtat efter ett helt år; dagen då RixFm skulle göra comeback i Båstad med sin älskade festival. Men då festivalen inte ägde rum förrän mot kvällen ägnade jag och Chass dagen åt tennis, fotograferande och tacos innan vi 18.55 (fem minuter innnan festivalen började) sprang som två yra höns och letade efter Tina i en peach-färgad tröja. Sen spenderade vi tre kvällen sjungandes, skrikandes och fotograferandes framför scenen innan vi mötte upp Mells vid Hamnkrogen och sedan avslutade nere i båten - mys! <3

8 Juli - Onsdag - Familjen Carlsson/Fast
Spenderat dagen tillsammans med Chass och hennes familj samt Thomas och hans familj. Vi träffades alla i Hemmeslöv där vi spelade fotboll, volleyboll och kubb när vi inte grillade, fotograferade eller skyddade oss från regnet/haglet. Mycket trevlig dag/kväll som avslutade i Chass soffa med en kortlek och god glass!

9 Juli - Torsdag - Borelia
Myskväll med älsklingen idag - efterlängtat!
Efter filmen upptäckte jag dock en finne/myggbett back på mitt öra så jag frågade Thias om han kunde se vilket utav alternativen (finne/myggbett) det var. Till min stora förvåning visade det sig att det var en fästing! En yttepytteliten fästing som endast suttit ett par timmar (med tanke på storleken) hade bitit sig fast bak på örat och borrat in  sitt lilla äckliga huvud med syfte att ge mig borelia den j*veln! Jaja, nu är den borta - tack vare en pojkvän med nål och pinsett samt ett par svärföräldrar med nålar, pinsetter och ett gigantiskt förstoringsglas - tack!

10 Juli - Fredag - Hmm?!
Ja det var ju som sagt nästan en månad sen jag bloggade sist hur ska man kunna komma ihåg allt som hänt den senast månaden? Jag menar hallå? Jag kommer i alla fall ihåg att det var fredag..

11 Juli - Lördag - PartyParty
Eftersom svärfar idag fyller 50 år begav oss över till andra sidan för att fira! Åh visst blev det fira alltid! En massa människor var vi som alla kommit för att fira den gamle! Trevligt folk och god mat - kanske inte så konstigt att vi stannade 10 timmar..

12 Juli - Söndag - Fooßball
Hämtade upp morfar för att bege oss till Helsingborg och Olympia där vi satt på superplatser och lät solen gassa på oss samtidigt som vi beskådade de snygga HIF-pojkarna vinna över serieledarna; Elfsborg. Yes! 3-2 blev det och spännande in i sista minut. Åh ja just det ja - en av elfsborgspelarna skallade domaren *garv*!

13 Juli - Måndag - Jobb
Tretton timmar.

14 Juli - Tisdag - Jobb
Tretton timmar. Igen.

15 Juli - Onsdag - Jobb
En hel halv timme till. 13.5 timme.

16 Juli - Torsdag - Jobb
Fjorton timmar. Varför ökar mina timmar på jobbet hela tiden?

17 Juli - Fredag - Jobb
13.5 h. Rätt håll!

18 Juli - Lördag - Jobb
Nu kan man snart börja tro att jag bor på jobbet. Tretton timmar.

19 Juli - Söndag - Tennis och jobb
Inte fullt så många timmar på jobbet idag eftersom jag var och tittade tennis med mormor idag. Hade toppenbra platser så det blev mycket fotograferande när Robin Söderling i glädje slängde sig ner i gruset efter det att han vunnit Swedish Open - priset han inte ens bytt mot en Grand Slam titel! Efter bara 7.5 timme på jobbet kunde jag räkna ihop mina 88.5 timmar jag jobbat denna vecka - ganska stolt men mycket sliten!

20 Juli - Måndag - Mysdag
Började dagen med att träffa frisörens sax - köte mig en lugg.
Sen åkte jag och älsklingen till Ängelholm där jag besökte U-mottagningen eftersom jag behövde fler "magiska piller". Sen strosade vi runt i Ängelholm, fikade på Espresso House och slutligen gick på bio för att se Harry Potter: halvblodsprinsen. Den sämsta Harry Potter filmen enligt mig då den inte hade någon direkt handling. Jaja, de kan ju inte lyckas med allt!
Denna mysdag ägde i alla fall rum för att fira att jag har fyra år kvar i skolan - jippie! :)

21 Juli - Tisdag - Jobb
Då var det dags igen! 13 timmar.

22 Juli - Onsdag - Jobb
Whoho bara 12 timmar idag.

23 Juli - Torsdag - Halmstad och jobb
Åkte till Halmstad för att Halmstads högskola (HH) hade guidad rundvandring på skolan idag. Hade med mig Chass som moraliskt stöd - skönt! ;)
Åkte efter ett mycket blött avslut i Halmstad vidare till Båstad där vi hamnade på Abbes för att käka lite innan vi båda (!) började jobba halv sex. Eftersom en av tjejerna på jobbet var sjuk hoppade Chass in och trvides nog helt ok där bland disken! :) Delade sedan säng tillsammans med Chass efter det att vi suttit uppe till fyra tiden för att snacka, spela kort och självklart skratta!

24 Juli - Fredag - Bättre bloggande
Nu kommer det.. Varför jag kommer bli en bättre bloggare.. Beredd? Jag har köpt ny dator med mobilt bredband! Så nu kan jag blogga när jag vill och var jag vill! Toppen eller hur?! Det är en sån liten mini-dator som knappt väger någonting - toppen!
Kvällen beskriver jag med två ord; Brasse och hamnfest! Wohoo! <3

25 Juli - Lördag - Dansa hela natten lång!
Traditionell sommarfest idag! God mat, trevligt folk, lite mycket drickande, naket och massa dansande. Tack alla som bjöd upp till dans och alla andra som gjorde kvällen så bra! <3

26 Juli - Söndag - Orka!
Säger bara; orka! Riktig slappedag då vi gjorde så lite som möjligt!

27 Juli - Måndag - Mells födelsedag!
Idag fyller världens bästa Mells år! Jobbade på ett grattis-rim så fort jag hade en ledig stund på jobbet. Blev ganska bra faktiskt! Det blev tolv timmar på jobbet innan det blev cider, chips och mys nere i båten med älsklingen.

28 Juli - Tisdag - Mer jobb
Helt vanlig dag på jobbet - dock för lugn. 12 timmar.


Så det var en kort uppdatering, nu ska jag jobba (för ovanlighetens skull) men bloggar mer i natt!
Puss & Kram Skumbanan