Glimminge-helgen

Tjolahopp!
En mycket trevlig helg med festande, slappe, shopping och solning är nu förbi. I fredags blev det först Väla med lilla-syster innan det blev badning (i pool), mat och Wii hos mina föräldrar. Runt elva-tiden körde jag vidare - då med glimminge som mål. Vid ett körde jag och pojkvännen hem efter mycket dansande och hoppande tillsammans med en massa glada människor.
Lördagen blev det mycket körande då vi först skulle upp till Halmstad för att handla innan vi skulle vidare till ängelholm för att handla och sedan slutligen till Maxi för att handla mat. Lite stressigt men efter knappt en timme hemma var det in i bilen igen - dock in i bagageutrymmet (trångt men mysigt!) Ännu en kväll på glimminge blev det  - dock med både trevliga och mindre trevliga stunder.
Söndagen var slapp - orkade inte mycket och somnade lite här och var. Kvällen ägnades åt två av mina favoriter (Älsklingen och Chass) då vi bla. tog en tur ner till Båstad där vi åt glass.
Trevlig helg och tack till alla som gjort den så bra! <3

Idag ska jag jobba - börjar klockan fem. Känner att jag hade behövt jobba på min solbränna istället men det är goa pengar så nu blir det jobb tre dagar framöver. Längtar till nästa lön då kameran (som ligger och väntar på mig i butiken) ska bli min - äntligen!

Vi hörs nog inte förrän imorgon men man vet aldrig!
Puss & Kram <3

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tusen-tack själv min vän! <33

2009-06-29 @ 18:54:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback