Mysig fredag

Vilken mysig kväll det blev!
Var ute och åt med pojkvännen innan vi gick ner i båten där vi spelade kort tills vi gick och la oss. Vaggades till sömn - så skönt!
Idag sitter jag nere i båten där jag pluggar - mindre kul men det måste göras. Det känns så overkligt men samtidigt så skönt att det snart är över - längtar!
Nu ska jag fortsätta mitt pluggande sen får vi se vart dagen leder mig.
Ha en trevlig pingtsafton så hörs vi imorgon!


Äntligen fredag!

Morning!
Har precis haft matte prov, ett prov som gick mindre bra - trist! Men för att se det ljusa i stunden så behöver jag aldrig mer plugga matte e - helt underbart! <3
Nu har jag inga lektioner förrän klockan ett då jag ska ha idrott - roligt!
Här är den uppdaterade listan - inte mycket kvar nu! Jippie!


 

 • Guide och reseledare - Inlämningsuppgift - Äventyrsresa till Australien
 • Guide och reseledare - Redovisning - Guidning i Båstad
 • Datorkommunikation - Prov
 • Datorkommunikation - Inlämningsuppgift - Arbetsuppgift 9
 • Naturkunskap - Inlämning - Exkursion
 • Naturkunskap - Redovisning - Kärnkraft
 • Religion - Prov - Buddhism och Kristendom
 • Religion - Inlämningsuppgift - Buddhism och Kristendom
 • Religion - Inlämningsuppgift - Jämföra Buddhism och Kristendom
 • Programmering B - Inlämningsuppgift
 • Idrott B - Inlämningsuppgift - Arbete om basket
 • Matte E - Prov - Kapitel 2
 • Matte E - Prov - Kapitel 3
 • Projektarbete - Inlämningsuppgift - Projektarbetesrapporten
 • Biologi Breddning - Inlämningsuppgift - Nutidsuppgift om RestlessLegsSyndrome (RLS)
 • Biologi Breddning - Inlämningsuppgift - Labbrapport om intervju
 • Filmkunskap - Inlämningsuppgift - Jämförande analys av dokumentär- och fiktionsfilm

 • Ah bara två saker kvar- lovely! <3
  Hörs senare!


  Gnälligt och tungt

  Kaos på MAXI med en alldeles för tung vagn som inte går och styra och en gnällande, kissinödig, klängig unge! Helt underbar kväll! Nu har jag packat upp alla varor från storhandlingen så nu ska jag krypa ner under täcket och läsa igenom matten (prov imorgon). Vi hörs imorgon - natti!<3  Skolkampen - Staffetten
  Snyggingarna Claes och Tina

  Beginning of the week

  Yes, det femte programmet jag körde igår funkade! Plockade fram alla bilder jag raderat från kameran den senaste veckan - helt sjukt! Det är egentligen otroligt att ett program kan plocka fram raderade bilder som egentligen inte borde finnas någonstans! Tack och lov för sådana program!

  Nu när allting lugnat sig kan jag andas ut och skriva lite om de senaste dagarna;

  I måndags var jag som sagt ganska trött efter en hel natts pluggande. Men det var så skönt att få lämna in alla arbeten och göra det där matteprovet (som tyvärr inte gick så bra).
  Tisdagen däremot var en ännu bättre dag då den började med en föreställnig om och av drogmissbrukare - riktigt bra! Den fortsatte sedan med en tidig lunch eftersom vi senare skulle ha skolkamp. På skolkampen kämpade vi mot de andra två gymnasieskolorna i kommunen - en tävling som gick hyfsat bra! Dagen fortsatte med att jag, Tina, Mells och Chass gick och handlade innan vi körde ner till båten. Där åt vi taco, fottade, spelade kort och hade det allmänt mysigt! Thanks girls!<3
  Onsdagen var en lite smått stressad flummdag som slutade i soffan med pojkvännen, en skål pop-corn och en bra film - mys!  

  Idag ska jag plugga (matte prov imorgon) och sedan köra till Maxi för att storhandla - det ekar i vårt kylskåp! ;) Uppdaterar listan ikväll - nu är det kristendom och buddhism som gäller! Puss&KramSkumbanan

  Så typiskt!

  Är så arg på mig själv!
  Har inte bloggat på ett bra tag nu eftersom jag de senaste dagarna umgåts med mina vänner, spelat volleyboll, sovit i båten och tagit massor av bilder för att föreviga minnena! Men nu när jag skulle lägga in bilderna på datorn, krånglade det, datorn hackade och bilder försvann! Så j*kla typiskt mig att göra så att alla de (närmre 200 bilderna) försvann! Vi som tog så många fina bilder - är så arg och ledsen samtidigt som jag är besviken! Har letat överallt på alla hårddiskar och minnen! Putsväck! Försöker använda mig av program som sägs kunna plocka fram raderade bilder - inget av dem har funkat hitills! TYPISKT!


  Älskade säng - du har varit saknad!

  Har inte sovit på 36 timmar och ska därför nu krypa ner i min underbara säng - lovely! Efter en hel natts pluggande och sedan skola med inklusive super svårt matte prov är jag ganska sliten. Känner mig inte sådär jätte trött så jag ska sätta igång en film - då somnar jag garanterat! Vi hörs imorgon - då det ska bli en mycket rolig dag! Natti!


  Morning!

  Klockan är 03.50, Thias ska upp om 1.5 timme,  fåglarna kvittrar, solen är på väg och jag är klar med mitt projektarbete! Äntligen säger jag bara - har spenderat fruktansvärt många timmar på det nu, så skönt!

  Nu har jag bara fyra saker kvar som ska göras till imorgon (idag) - bara att bita ihop och sova i skolan! ;)
  Godmorgon! <3

  Redan?

  Oj, vad tiden rinner iväg! Har hållt på med det där underbara projektarbetet (ironi) hela dagen - visst är det underbart! (ännu mer ironi)
  Äh jag ska inte gnälla men det ska bli så skönt på måndag när man äntligen kan få lämna ifrån sig det och bara hoppas på att all den tiden man lagt ner på det ger resultat. För övrigt har jag inte gjort så mycket idag, lagat lite mat och tittat på en film. För att orka plugga vidare laddade jag om batterierna med en film och chip&dip. Det blev Marley&Me ("lånade" den av Tina idag) - super söt film om ett riktigt familjeliv - både de underbara glada bitarna men också de lite sorgliga bitarna! Tur jag hade Ida hemma, satt och grät i hennes päls (åh för er som inte vet - våt hund luktar inte gott!)
  Nu ska jag ta och fortsätta mitt skrivande, dock i sängen - skönare så! Så hörs vi imorgon om jag överlevt natten!
  Blev nypotatis till fläskfilén idag - mums!


  En simpel men fräsch tomat/gurka/äpple-sallad - ännu mera mums!


  Helt vanlig gräddfil med lite gräslök ska det vara till nypotatisen


  Cider till det och den perfekta middag är fullbordad!

  Projektarbetet2

  Yes, idag blir det ytterliggare en dag med projektarbetet - vad jag har längtat.. NOT!

  Men innan jag börjar ska jag berätta en kul liten historia..
  Det är en liten timme kvar tills det att jag ska packa ihop mina saker för att sedan börja provjobba - nervöst!
  Sitter som en skräddare i den lite för dammiga skrivbordsstolen i skolans minsta datatsal - precis som de senaste två timmarna. Där sitter jag med böckerna utspridda, fingrarna på tangentbordet och blicken på datorskärmen, när jag plötsligt blir i behov av att gå på toa.
  Är på väg ut ur datasalen och tar i handtaget på den tunga dörren (som brukar gå igen av sig själv) när det slår mig att jag måste ha med mig nycklarna - det kunde slutat illa!
  Detta eftersom vi har speciella brickor som måste hållas upp mot läsaren, som sitter bredvid dörren, för att kunna komma in i datasalen. Min bricka sitter på nyckelknippan - därför viktigt att ha nycklarna med!
  Väl klar på toa tar jag mina nycklar och går tillbaka till datasalen. När jag nu håller upp min bricka mot läsaren lyser det bara rött! Jag provar igen och återigen lyser det bara rött. Ah, va nu då! tänker jag och tittar in mot mina saker. Där ligger ju allt; mobil, plånbok, projektarbetet + de andra sakerna som ska lämnas in på måndag - PANIK!
  Jag springer ner till biblioteket och frågar om de har en sådan nyckel som funkar i alla lås i byggnad. Efter ett tag gräver dem fram en ur skrivbordslådan - puh! Den ena bibliotekarien följer med mig upp för att låsa upp dörren åt mig. Hon sätter nycklen i låset.. Piiip! Det bara piper och hon testar i den andra dörren.. Piiip! Nej, sa hon, tyvärr kan jag inte hjälpa dig. Jag tittar in på mina saker igen, som om inte jag redan var nervös inför provjobbet!
  Provade en lärares nyckel.. Piiip!
  Provade caféts nyckel.. Piiip!
  Man tack och lov så var där någon energi-snubbe på skolan och han hade också fått en nyckel. Jag sprang i panik (bara 20 minuter kvar till provjobbningen) upp till honom och frågade om han kunde öppna till mig. Han följde med mig ner och satte nyckel i låset.. Piiip! Ah - mer panik! Då ropar en av bibliotekarierna upp till mig att hon ringt efter jourhavande baktmästare - pinsamt!
  Jaja, bara 5 minuter innan provjobbandet dök vaktmästaren upp och satte nycklen i låset.. Piiip! Men va f*n kan inte ens vaktmästaren få upp dörren! Vad ska jag säga till mitt försvar på måndag när jag inte kan lämna in projektarbetet?!, gick tankarna samtidigt som han höll kvar den pipande nycklen i låset.. och vred om! Yes - han öppnade dörren!
  Överlycklig sprang jag in och tog mina saker innan jag tackade dagens hjälte och skyndade mig iväg till jobbet!

  Bloggar mer senare - nu måste jag plugga!

  Zzzzz...

  För trött för att blogga idag - gör det imorgon istället!
  Då ska jag berätta en liten historia samt hur det gick när jag provjobbade. Men kan avslöja en sak; JAG FICK JOBBET!! :)

  Godnatt!
  // En superglad Rebecca <3

  Projektarbet

  Satt uppe lite länge i natt så imorse var det inte särskilt piggt!
  Men efter en kall dusch sitter jag nu här i skolan för att skriva min PA-rapport. Den måste bli klar i helgen - så det är bara att sätta igång! 
  Hörs senare! <3
   


  Plus Minus Noll

  Sliter som ett djur för att kunna stryka i listan men ändå tillkommer det nytt hela tiden! Kan stryka en sak men då kommer det ju självklart en sak som ska skrivas klart - lovely!

 • Guide och reseledare - Inlämningsuppgift - Äventyrsresa till Australien
 • Guide och reseledare - Redovisning - Guidning i Båstad
 • Datorkommunikation - Prov
 • Datorkommunikation - Inlämningsuppgift - Arbetsuppgift 9
 • Naturkunskap - Inlämning - Exkursion
 • Naturkunskap - Redovisning - Kärnkraft
 • Religion - Prov - Buddhism och Kristendom
 • Religion - Inlämningsuppgift - Buddhism och Kristendom
 • Religion - Inlämningsuppgift - Jämföra Buddhism och Kristendom
 • Programmering B - Inlämningsuppgift
 • Idrott B - Inlämningsuppgift - Arbete om basket
 • Matte E - Prov - Kapitel 2
 • Matte E - Prov - Kapitel 3
 • Projektarbete - Inlämningsuppgift - Projektarbetesrapporten
 • Biologi Breddning - Inlämningsuppgift - Nutidsuppgift om RestlessLegsSyndrome (RLS)
 • Biologi Breddning - Inlämningsuppgift - Labbrapport om intervju
 • Filmkunskap - Inlämningsuppgift - Jämförande analys av dokumentär- och fiktionsfilm

 • Har spenderat hela min dag tillsammans med Chass, då vi har pluggat och tränat agility. Hade ju lovat att lägga ut några av bilderna från i fredags men de ligger tyvärr på det externa minnet som inte befinner sig på samma ställe som mig. Lovar dock att lägga upp under helgens gång - helgen har ju inte ens börjat ännu! ;)
  Imorgon ska jag tillsammans med Chass vara i skolan för att plugga - är nämligen ingen skola imorgon. Hon ska plugga matte medan jag måste bli klar med projektarbetet, sitter därför vid en dator hela tiden och lovar därför att blogga med jämna mellanrum!
  Nu ska jag plugga lite till, så listan kan krympa, innan jag kryper ner i sängen bredvid min underbara pojkvän! <3


  Helg!

  Gårdagen gick i ett så jag får skriva lite om den nu istället!
  Började som vanligt med skola. Efter skolan följde Chass med mig hem för att plugga datorkommunikation. När vi var klara med den, vid halv två, körde vi hem till henne för att slänga oss i sängen och snarka ikapp!
  Anledningen till att jag sov hos henne är för att vi ska vidare till mina föräldrar nu så det kändes lite onödigt att köra hem för att sedan komma hit idag igen. Ska tillsammans med Ida träna agility och tillsammans med Chass träna matte (eller var det tvärtom) under dagens gång. Så om Chass hade kunnat vakna nu så vi kan äta lite frukost eftersom vi sen ska hämta Ida hos Thias (på jobbet) och sen vidare direkt till mina föräldrar.

  Vi hörs ikväll - då jag även lägger ut lite bilder från operan i fredags!
  Puss & Kram Skumbanan

  Utökad lista

  Hej!
  Trevlig dag idag! Började den med skola (som vanlig - så skönt med sommar snart!) och fortsatte den tillsammans med Chass i Ängelholm för att titta på skor, besöka optikern och ta en fika. Mådde inte toppen när vi körde in, lite för lite mat och lite för lite sömn, gav illamående som resultat - nice!
  Nu ikväll har jag bara pluggat, så jag kan stryka lite från listan! Men tyvärr har det kommit ytterliggare två saker som måste skrivas det - nu får det väl ändå räcka?

  • Guide och reseledare - Inlämningsuppgift - Äventyrsresa till Australien
  • Datorkommunikation - Prov
  • Datorkommunikation - Inlämningsuppgift - Arbetsuppgift 9
  • Naturkunskap - Inlämning - Exkursion
  • Naturkunskap - Redovisning - Kärnkraft
  • Religion - Prov - Buddhism och Kristendom
  • Religion - Inlämningsuppgift - Buddhism och Kristendom
  • Religion - Inlämningsuppgift - Jämföra Buddhism och Kristendom
  • Programmering B - Inlämningsuppgift
  • Idrott B - Inlämningsuppgift - Arbete om basket
  • Matte E - Prov - Kapitel 2
  • Matte E - Prov - Kapitel 3
  • Projektarbete - Inlämningsuppgift - Projektarbetesrapporten
  • Biologi Breddning - Inlämningsuppgift - Nutidsuppgift om RestlessLegsSyndrome (RLS)
  • Biologi Breddning - Inlämningsuppgift - Labbrapport om intervju
  • Filmkunskap - Inlämningsuppgift - Jämförande analys av dokumentär- och fiktionsfilm

  Sju av de nio saker som är kvar ska göras nu innan måndag - jo visst det är bara tisdag idag men tiden springer iväg utan att man får gjort någonting! Nu ska jag i alla fall göra mig en macka och sätta mig och skriva klart (förhoppningsvis) idrotten. Hörs imorgon - nattinatti! <3  Chass och jag
  (Bild tagen i Göteborg i fredags)

  Måndagen den 18 Maj

  Sorry, hann tyvärr inte blogga igår - så gör det idag istället!

  Dagen gick i ett och själva skoldelen började med prov och slutade med volleybollträning. Efter träningen körde jag hem till M&M, där hela tjocka släkten befann sig, för att fira morfar som fyllde år. Där blev det smörgåstårta och fotboll (HIF-Trelleborg 2-2) - mycket trevligt! Se körde jag inom förhoppningsvis blivande jobbet för att prata med förhoppningsvis blivande chefen - så jag ska provjobba på fredag!
  Hela släkten (på mammas sida) sitter och äter.

   

  Snygging till kusin jag har! (Kusin Nr.1)


  Kusin Nr.3 tycker om glass


  Du också kusin Nr.4


  Jag har inte glömt kusin Nr.2 men han var på fotbollsmatch!
  Här kommer lite fler bilder som jag glömt lägga upp:
  Tina såg en fräck frisyr på Blondinbellas blogg
   och beslöt sig för att testa den på mig.  Frisyren uppifrån  Framsidan på scrapbooken jag gjorde till oss för den 3 april
  "The beginning of a wonderful adventure"


  Scrapbook  Scrapbook

  Nej, nu måste jag göra mig iordning för skolan har redan missat en lektion.
  Har haft feber i natt så har knappt sovit någonting - beslöt mig därför för att skippa första lektionen så att jag kunde sova ut och då orka med resten av dagens lektioner. Jag bloggar mer sen under dagen måste ju uppdatera listan nu när det rullar på så bra i skolan. Hörs senare! // Rebecca

  Grattis!

  Har ju glömt att berätta om min gårkväll/natt. Efter Eurovision Song Contest gjorde jag och Chass religion kunskap inför provet på måndag. När vi var klara med alla frågorna hoppade jag in i bilen och körde hem för att krypa ner under täcket till min pojkvän. Fast vänta nu lite här.. Det var så det skulle gå till men det blev inte riktigt som vi tänkt oss; Efter Eurovision Song Contest tittade vi på filmen som fortsatte på samma kanal. Den varade till strax efter två så då pluggade vi religion kunskap innan jag somnade i Chass soffa och sov där tills jag vaknade vid åtta imorse - lagom ont lite överallt! Det var då jag körde hem till min pojkvän men satte mig för att äta frukost innan jag fortsatte med religionen.

  Därför ska det bli mycket skönt att snart hoppa in duschen och sen krype ner under täcket med pojkvännen för att titta på en film. Hoppas jag inte somnar - blir inte förvånad om jag gör det! Vi hörs imorgon - nattinatti!  Grattis!
  Norges nationaldag, Svärföräldrarnas bröllopsdag och min namnsdag!

  Den starkaste stjärnan

  Har precis läst en ny blogg. En blogg om Victor - lille underbare söte Victor som kämpade för sitt liv mot den fruktansvärda sjukdomen cancer. Det är Victors mamma som skriver om den sista tiden med Victor, om de sista timmarna hon fick hålla sin son andandes tugnt i hennes famn. Gråter fruktansvärt mycket när jag hör sådant här - det borde inte få vara möjligt att ett så litet barn får cancer. Det borde inte få vara möjligt att ett barn över huvudtaget drabbas av en sådan fruktansvärd sjukdom. Sörjer! Jag rekommenderar varmt att se filmen hon har gjort om honom! (Den är bara 8 minuter - helt klart värda 8 minuter!) Klicka på bilden nedan!
  Jaaa!

  Jag och Chass sticker till Norge nästa år!
  Alexander Rybak - The Best!
  Länkat till din låt snygging!


  Alexander Rybak - The winner of Eurovision Song Contest 2009


  Go Norway!

  Blev ingen segling idag - inte direkt något bra väder!
  Sitter därför hemma hos Chass nu och tittar på Eurovision Song Contest!
  Hejar på Malena (såklart) men om hon inte vinner hejar jag på vårt grannland Norge som är på väg mot vinst!
  Så bra. Så snygg. Så underbar!
  Blir att åka till Oslo nästa år för att se snyggingen live - oh yes! Hörs senare nu ska Norge ge sina röster! Puss & Kram <3

  Plugglördag

  Somnade framför datorn igår - sittandes! Kroppen pallade nog inte med en sådan natt till så den strejkade genom att göra mina ögonlock så tunga så att jag somnade lutandes bak i skrivbordsstolen med huvudet stirrande ner i knät. Inte jätte bekväm ställning så vaknade ganska fort igen. Tänkte ta en power nap, slängde mig på soffan, ställde väckarklockan och sov där tills Thias kom hem vid tre - Oups! Bara att borsta tänderna och gå och lägga sig. Därför sov jag ut idag så att jag skulle orka så mycket som möjligt!

  Så nu sitter jag med religionkunskapen eftersom jag har prov i det på måndag - längtar inte direkt! Skulle ju egentligen gjort det hos Chass men nu sitter hon hos frisören så det blir nog ingenting med det. Ska förmodligen segla till Torekov med min pojkvän och vår gris i eftermiddag - men får tyvärr fortsätta mitt pluggande där! Hörs senare! <3


  Opera en fredagkväll?

  Ja det stämmer faktiskt - jag spenderade min fredagskväll på Göteborgs opera.
  Där var jag tillsammans med mina vänner och många andra avgångselever. Vi (treor) hade nämligen fått möjligheten att få gå med på opera (på skolans bekostnad) - klart man tackade ja!

  Så när idrotten slutade gällde det bara att hoppa in i duschen, ta på sig klänningen, slänga på lite smink och göra sig en s.k. frisyr. Efter en introduktion, om operan i allmänhet och operan vi skulle på, hoppade vi på bussen som skulle köra oss upp till den underbara staden Göteborg.
  Väl framme, efter lite kortspelande, hangande av gubbe och skrattande, gick vi bort till nordstan för att handla lite. Efter handlandet hamnade vi på operans terass (nere vid hamnen Lilla Bommen) där skinkbaguetter, pannkakor/plättar, potatissallad och risifrutti, blev vår kvällsmat.
  När vi var klara med vår lilla picknick fortsatte vi vår väntan på att operan skulle börja, genom att på piren leka lite fotomodeller. (Bilder kommer senare i helgen).

  Operan som vi såg hette Bohème och handlade om, som min FavoritChrister sa på introduktionen;

  - Pojke möter flicka
  - Flicka dör
  - Slut

  En extremt simpel beskrivning på en opera som visade sig vara riktigt bra med ett slut som gjorde att där kom en liten tår..ok, två då! ;)

  Nu ska jag renskriva mitt arbete om australien-resan så att jag kan skicka in den och stryka den från listan - Yes! Om vi inte hörs senare så hörs vi imorgon då jag ska spendera nästan hela dagen tillsammans med Chass, tyvärr för att plugga! Boring! NattiNatti (om ifall att!)


  Trevlig kväll/natt

  När jag kom hem ifrån skolan igår satte jag mig för att plugga. Klockan kvart över fyra i natt tyckte jag att det fick räcka efter minst 12 timmars pluggande! Jag kan i alla fall stryka två saker från listan och jag har skrivit klart hela mitt arbete om äventyrsresan till Australien, men jag stryker den inte från listan förrän jag renskrivit den och skickat in den - för att vara på den säkra sidan!

  • Guide och reseledare - Inlämningsuppgift - Äventyrsresa till Australien
  • Datorkommunikation - Prov
  • Datorkommunikation - Inlämningsuppgift - Arbetsuppgift 9
  • Naturkunskap - Inlämning - Exkursion
  • Naturkunskap - Redovisning - Kärnkraft
  • Religion - Prov - Buddhism och kristendom
  • Programmering B - Inlämningsuppgift
  • Idrott B - Inlämningsuppgift - Arbete om basket
  • Matte E - Prov - Kapitel 2
  • Matte E - Prov - Kapitel 3
  • Projektarbete - Inlämningsuppgift - Projektarbetesrapporten
  • Biologi Breddning - Inlämningsuppgift - Nutidsuppgift om RestlessLegsSyndrome (RLS)

  Så med 2.5 timmes sömn ska jag alltså idag till skolan där jag ska ha en timme matte och sen ytterliggare två timmar med min Favorit-Christer. Sen ska det spelas lite baseball på idrotten innan man får i ilfart duscha och byta om till lite finare kläder eftersom avgångsklasserna ska på opera i Göteborg. Vi ska samlas klockan tre och är därför inte hemma förrän vid midnatt - usch! Men på bussen blir det förhoppningsvis trevligt med mycket prat, skratt och spelande av kort!

  Planerar att renskriva mitt guide och reseledare-arbete ikväll när jag kommer hem så vi hörs förmodligen då!
  Ha en toppen fredag! Rebecca


  Yes - klar med kärnkraften

  Äntligen klar med arbetet om kärnkraft! Det betyder att jag snart ska hem för att.. PLUGGA! Det tar ju aldrig slut! Men förhoppningsvis kan jag stryka minst två saker från listan ikväll - hoppas! Vi hörs senare!

  Bra start på dagen

  Blev ju inte direkt någon bra start på dagen eftersom jag försov mig! Men efter att ha kört som en liten galning kunde jag sätta mig i ett grupprum och göra datorkommunikations provet som de andra gjort medan jag sov så gott! ;)
  Nu har jag två timmars naturkunskap framför mig. Trodde jag var klar med mitt arbete om kärnkraft, men när jag läste det tyst för mig tog det tyvärr inte så lång tid som det ska ta på redovisningen. Måste därför komplettera arbetet med lite mer information innan jag är klar!

  Har kommit på ännu en sak som jag glömt skriva på listan - biologin! Så prov/inlämningar ökar medan dagarna minskar - känns typ fel! Kan i alla fall stryka en sak från listan - hoppas på att jag inte måste lägga till något omprov!

  • Guide och reseledare - Inlämningsuppgift - Äventyrsresa till Australien
  • Datorkommunikation - Prov
  • Datorkommunikation - Inlämningsuppgift - Arbetsuppgift 9
  • Naturkunskap - Inlämning - Exkursion
  • Naturkunskap - Redovisning - Kärnkraft
  • Religion - Prov - Buddhism och kristendom
  • Programmering B - Inlämningsuppgift
  • Idrott B - Inlämningsuppgift - Arbete om basket
  • Matte E - Prov - Kapitel 2
  • Matte E - Prov - Kapitel 3
  • Projektarbete - Inlämningsuppgift - Projektarbetesrapporten
  • Biologi Breddning - Inlämningsuppgift - Nutidsuppgift om RestlessLegsSyndrome (RLS)

  Hörs senare! <3


  Ångrade mig

  Blev 1.5 timmes pluggande till. Kände att jag så hemskt gärna ville bli klar så jag ångrade mig och satt uppe ett tag till. Men nu orkar jag tycärr inte längre så ska krypa ner under täcket nu trots att jag inte blev klar - trist!
  Jaja, nu somnar jag snart sittandes, så vi hörs imorgon! NattNatti! (igen..)  Ser rät skönt ut..jag vill också!

  Onsdag kväll

  Min onsdag har mer eller mindre bara bestått av plugg - mindre kul! Tyvärr kan jag inte styka något från listan ännu men förhoppningsvis kan jag inom en snar framtid stryka en hel del! Jag ljuger i för sig lite när jag säger att jag bara pluggat hela kvällen för jag har ju faktiskt letat efter Thias nyklar också! Det är så att han har klippt gräsmattan nu ikväll med nycklarna i fickan. Men när han var klar var nycklarna inte längre i fickan. Osäker på om han verkligen hade haft nycklarna i fickan, började vi leta här inne - tyvärr utan resultat. Gick därför ut för att fortsätta letandet. Efter ett tag hittade jag nycklarna liggandes vid en buske. De har alltså trillat ur fickan när han klippt gräset sen har han ju självklart lyckas köra över dem med gräsklipparen. Rejält demolerade nycklar och ett rejält skratt! ;) Han får göra om ett antal nycklar eftersom där inte var så hemskt mycket att rädda och jag har aldrig någonsin sett en nyckelring (själva ringen) så förstörd!
  Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig utan att ha pluggat särskilt mycket till provet jag har imorgon - ska nog gå vägen ändå. NattiNatti! <3  Måste du plugga så mycket hela tiden matte?


  En väl demolerad bilnyckel

  Så mycket att göra. Så lite tid.

  11 skoldagar kvar. 11 prov/inlämningar kvar. Helt sjukt!
  Nu får det väll ändå räcka? Tror lärarna att vi absolut inte har någon fritid och bara vill plugga hela tiden?! Även om man inte hade haft någon fritid eller någonting annat att göra än att plugga hade man ändå inte hunnit med! Det känns som jag pluggar dygnet runt - sover ju aldrig!
  Skrev en lista på allt som ska göras - unbelievable!

  • Guide och reseledare - Inlämningsuppgift - Äventyrsresa till Australien
  • Datorkommunikation - Prov
  • Datorkommunikation - Inlämningsuppgift - Arbetsuppgift 9
  • Naturkunskap - Inlämning - Exkursion
  • Naturkunskap - Redovisning - Kärnkraft
  • Religion - Prov - Buddhism och kristendom
  • Programmering B - Inlämningsuppgift
  • Idrott B - Inlämningsuppgift - Arbete om basket
  • Matte E - Prov - Kapitel 2
  • Matte E - Prov - Kapitel 3
  • Projektarbete - Inlämningsuppgift - Projektarbetesrapporten

  Blir trött bara över att se denna lista! Puh! Bara att bita ihop och börja!
  Hörs senare! <3


  090513

  Vad tog det - 1.5 timme? Innan jag tröttnade på pluggandet! Jaja, jag har i alla fall kommit lite längre!
  Nu ska jag ta tag i disken innan jag gör mig iordning för att åka till skolan.
  Förresten grattis till Malena som gick vidare till finalen i Eurovision song contest - då kanske man får ta och se de där finalen i alla fall!  Malena Ernman

  Morning!

  Gick upp för ett bra tag sen men tyckte då att det var för tidigt att börja plugga så därför åt jag frukost framför en film istället för framför skolböckerna. ;) Men nu är filmen slut och böckerna ligger där på skrivbordet och stirrar på mig - så ska ta tag i det nu! Får se när jag åker till skolan börjar ju inte förrän två men har lovat Chass att komma lite tidigare! Hörs senare - plugga lugnt!

  Datorkommunikation - Pannkakor - Kort

  Sitter hemma hos Chass och har precis gjort klart datorkommunikation - yes!
  Så nu ska vi bara skicka in den innan vi spelar klart (spelade kort innan när vi åt mycket goda pannkakor) innan jag sätter mig i bilen och kör hem till mina favoriter.

  Puss & Kram Skumbanan <3


  Kärnkraft

  Delade meningar om kärnkraft! Ena stunden är kärnkraft hur dåligt som helst, kan förstöra jätte mycket och måste hållas undan från levande varelser. Men å andra sidan så säger dem att jorden kommer bli överbefolkad, vart ska vi då "gömma undan" avfallet? Åh så säger dem sen att kärnkraft är jätte bra eftersom det har en jämn energi produktion och inte heller förbrukar något syre. Jag blir förvirrad! Kärnkraft bra eller dåligt? Jaja, nu har jag i alla fall skrivit klart min del på arbetet om kärnkraft - det var dit jag ville komma! ;) Ska redoiva det nästa tisdag men det ska nog gå bra, ska ju bara ta 4 minuter/person - lugnt!

  Slutar om 20 minuter så då ska jag till Chass så att vi kan planera champagnefrukosten och plugga datorkom.Sen ikväll ska jag fortsätta skrivandet på min äventyrsresa och kanske ta mig tid att titta på en film. Får se! Hörs i alla fall senare! <3


  Vrålhungrig!

  Hur hungrig som helst och en hel lektion kvar! Bara att bita ihop och inte hoppas på maggen kurrar allt för mycket på nästa lektion! ;)
  Kom ganska långt med min äventyrsresa och om jag har tur kanske jag blir färdig ikväll! Next stopp - naturkunskap! See ya!

  Går inte att ändra Mac-adress!

  Jaja, det var det provet det! Hoppas det går vägen! Det komiska i det hela var att Christer (läraren) alltid tjatar om att MAC-adressen inte går att ändra - åh vad skrev jag på frågan; Hur ändrar man MAC-adress? Jo, där svarade jag såklart att det gör man på egenskaper under Mina nätverk - Oups! ;)

  Nu ska jag skriva en aktivitetsresa till Australien (Guide och reseledar-kursen) är bland det roligaste vi har i skolan nu! Hörs senare!

  Tisdag morgon

  Precis som vanligt planerar jag att jag ska hinna mycket på morgon - och precis som vanligt hinns inte riktigt allt med! ;)
  Men nu sitter jag i alla fall och äter frukost samtidigt som jag pluggar - har prov i datorkom. nu på morgonen. Har läst på det mesta men tyvärr är det inte så mycket som har fastnat. Jaja, vad är det värsta som kan hända - att jag måste göra om det? Hur ska jag hinna det nu när det bara är 1 månad kvar till STUDENTEN!
  Nu ska jag äta upp innan jag slänger mig i duschen - hörs senare!


  Viktigt och gott med frukost!

  The Result

  Blev riktigt nöjd med resultatet av det nya utseendet på bloggen! Mycket bättre än det förra - men sen är där ju också lite fler timmar bakom denna gång! Jaja, nu är det färdigt och klockan hann inte bli över midnatt (men nästan!) - dags för sängen!

  Hörs imorgon - Natti! <3

  Nytt utseende!

  Ja, på bloggen alltså - jag ser ut som jag brukar! ;)
  Är inte riktigt klar - ska göra om det översta också (bilderna på oss) men det får vänta - måste ju plugga också! (Boring!)

  Med extremt lite träningsvärk var denna helg också förbi!

  Angående min träningsvärk i lördags - knappt märkbar! Såå skönt! Trodde att jag skulle vara halvt död och knappt kunna resa mig ur sängen! Jag är glad att jag hade fel!
  Redan vid tio tiden var jag och mormor iväg för att köpa en bh till mig. Måste ha en speciell under både student- och balklänningen. Det var lätt att hitta en bra - den tredje satt perfekt! Efter den extremt korta shoppingturen körde jag och Thias vidare till Hjärnarp där vi ägnade resten av dagen till att bygga agilityhinder, hoppa studsmatta och grilla - trevligt trevligt!
  Söndagen sen skulle man kunna uppfatta i ett ord; PLUGG! Åh vad jag längtar till studenten - eller i alla fall tills betygen är satta den 2 juni! Längtar!

  Idag är en sån där vanlig dag i skolan (dock ingen religion pga. klassråd - Jippie!) med förhoppningsvis volleyboll som avslutning. Vaknade med en fruktansvärd smärta i knät idag så jag har inte bestämt om det blir någon volleybollträning för min del idag - får se!
  Sen ikväll är det plugg som vanligt - prov imorgon och på torsdag + 2 inlämningar! TREVLIGT!

  Hörs senare - har nog någon liten stund över till att blogga! See ya!


  22 minuter från mål!

  Yes vi klarade det! Sitter äntligen hemma igen efter en minst sagt ansträngande dag!

  Vårt mål var att klara det på 2 h - vilket vi båda klarade! Tina fick en tid på 1.33 och jag en på 1.38 - riktigt nöjd!
  Under löpningen gick tankar runt i huvudet; Vad håller vi på med? Jag ska aldrig någonsin springa igen! Varför?!  Varför?! Varför?! x) Så därför var det riktigt skönt när man hoppade på cykeln, hällde i sig lite vatten, la armarna på stödet och började trampa. Har aldrig varit så glad över att ha 2 mils cyklande framför mig! Men ännu skönare var känslan när man vände en sista gång i poolen och det bara var 25 m kvar till mål - lovely!

  Tack alla som stöttade oss på vägen och tack Tina för att du är en sån tok och kommer med sådana här idéer! <3


  Starten har gått och vi är på väg!

  Tiden bara rusar iväg!

  Oj - vart tog tiden vägen?
  Upptäckte nyss att det var 3 veckor sen (!) jag bloggade sist - känns som typ 5 dagar! Oups!

  Under dessa tre veckor har jag i alla fall fått gjort mycket..

  • Sjösatt båten
  • Firat lilla syster - 6 år!
  • Varit med mina underbara kompisar
  • Lärt mig segla!
  • Hämtat audin - tänk att man kan sakna en bil så mycket! ;)
  • Varit i Helsingborg
  • Gjort studentkort
  • Varit barnvakt
  • Firat Tina - 19 år!
  • Firat Valborg!
  • Varit i båten!
  • Klippt mig
  • Tränat triathlon
  • PluggatPluggatPluggatPluggatPluggatPluggatPluggatPluggatPluggatPluggatPluggatPluggatPluggatPluggatPluggatPluggat
   PluggatPluggatPluggatPluggatPluggatPluggatPluggatPluggatPluggatPluggatPluggatPluggatPluggatPluggatPluggatPluggat
   PluggatPluggatPluggatPluggatPluggatPluggatPluggatPluggatPluggatPluggatPluggatPluggatPluggatPluggatPluggatPluggat
  • Pluggat lite till..

  Vart tog tiden och våren vägen?! Det var nyss början till vår och snart är det sommar! För jag tar snart STUDENTEN!
  Nu är det verkligen nära! Har båda mina klänningar nu! (Tack mormor/morfar och mamma/pappa!) Så nu är det bara "lite" läxor kvar och självklart det där j*kla loppet! Jag och Tina skulle utföra det förra torsdagen (bara för att testa) men då hade ju badhuset stängt så idag är det bara att köra. Ja, du läste rätt - det är idag! Det är idag vi ska utföra det där triathlon och jag är NERVÖS! Först löpning 5 km sen cykling 2 mil och till sist simning 750 m - Triathlon Sprint - spännande!

  Vi hörs senare (förhoppningsvis innan tre veckor!)


  Världens Bästa Triathlon Kompis - Tina!
  Så glad kommer jag garanterat bli när jag är i mål! ;)