Melodifestivalen

Sen fyra månader tillbaka har teven som på sommaren står i båten, stått bakom vår tv. Anledningen till detta är att vi inte får in några kanaler på vår tv eftersom vi anser att vi inte är i behov av det nu, så vi har den lilla om ifall att vi blir sugna på att titta lite teve.

Men inte förrän nu har den åkt fram för inte förrän nu har suget om att ha möjlighet att titta lite teve på lördagskvällen som de flesta andra i vårt avlånga land, krupit sig på.

Vårt problem är bara att vi inte fått in ettan (det är ju den som lockar nu i melodifestivaltider) så hela eftermiddagen har vi gjort kanalsökning, flyttat antennen, gjort en ny kanalsökning, flyttat antennen igen och gjort ytterligare en kanalsökning. Åh först nu när jag satt och bloggade hittade kanalsökningen både ettan OCH fyran med antennen på ett och samma ställe. Lovely! Så nu ser det ut att bli både melodifestivalen och film ikväll - firar lördag som riktiga svennar! :)

Sött med en 22" teve på soffbordet när 42"aren står i bakgrunden!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej! Vill du tjäna pengar snabbt och enkelt? jag är medlem på en jätte bra sida och kör med att värva andra och man får 5 spänn för varje person som blir medlem. Så jag hoppas du blir medlem, skulle va jätte gulligt! Det är hur enkelt som helst och det går ganska snabbt att tjäna extr pengar i fickan. Jag tjänade ca 90 spänn på en timme och nu har jag 210!:) Hoppas du blir medlem nu du också!

http://www.plusikassan.se/index.php?advertiser=24056Om du inte gillar reklam så ber jag om ursäkt!

Tack, kram!

2011-02-12 @ 16:52:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback