Julhelgen 2012

I tre dagar firade vi årets jul - den 22de hos M's syster tillsammans med M's släkt, den 23de uppesittarkväll hos M&M och sen den 24de hos mina föräldrar. Lagom utspridd jul och trots att jag var tvungen att varva den med jobb så var den ändå väldigt mysig.
 

Årets julweekend

För femte året satte vi oss i bilen och körde de arton milen upp till Göteborg för att fira in julen och ta det lugnt och ha det mysigt. Dock skiljde sig denna weekend en aning från de andra åren då det stod jobb på mitt schema men det löste vi bra genom att åka upp på fredagen när M slutat för att sedan åka ner på lördagseftermiddagen igen strax innan jag skulle börja jobba vid sju. Funkade bara bra även om vi var en aning trötta på fredagskvällen när vi kom tillbaka till hotellrummet efter att ha promenerat runt inne på Liseberg där det även blev middag, shopping och lite spelande. 
 

Nya tag

Årets sista dag är kommen så det är verkligen hög tid att ta tag i denna stackars blogg som varit nästintill helt död under både november och december eftersom det hänt alldeles för lite samtidigt som det hänt hur mycket som helst. Det är därför jag nu med glädje kan skriva att det är slut med det där tramset - året som kommer har massor att bjuda på och det ska bli hur kul som helst att dela med mig av allt detta till er tappra läsare som klickar er in här och till er besvikelse inser att jag inte skrivit något nytt. Nytt år, nya tag och nya mål - nu kör vi!

D E C E M B E R

Adventsfikat i Hjärnarp. Gjort julkort med mamma. Ätit julbord på Margaretetorp med M&M. Varit på den årliga ljusstöpningen. Firat Sannas födelsedag. Jobbat. Bakat. Firat systers dubbla ettor. Myst med min älskling i Göteborg. Firat jul med släkt och vänner. Spelat spel och ätit gott med familjen.
 

N O V E M B E R

Varit på bio med min favorit. Gått på julmarknad. Varit på VIP-kväll på SF med Chass. Firat M's mamma. Lunch med min mamma. Besökt bio för tredje gången denna månad. Firat M's syster. Haft show med Bjäres bästa dansare. Åh givietvis har jag även jobbat en massa.
 
[Under denna månad togs inte en enda bild med kameran - k a t a s t r o f !]

O K T O B E R

Firat födelsedagar. Plockat av masten. Jobbat, jobbat och jobbat. Tagit upp båten. Hejat fram bror min på innebandyplanen. Blivit färdiga med renoveringen. Besökt IKEA och Väla. Bjudit hem på födelsedagsmiddagar. Fotograferat till tidningen Inzpira. Varit i Göteborg tillsammans med Chass. Haft syskonmys med syster. Varit på Halloween-middag.
 

Filmer

Eftersom jag inte börjar arbeta förrän i eftermiddag sitter jag nu i soffan i vårt julpyntade hem och bara tar det lugnt. Åh eftersom det är så juligt både med pyntet och med all fin snö blev jag lite sugen på att kolla julfilm och äta pepparkakor så det är precis vad jag tänker göra nu. Mysigt! Nu är frågan bara vilken man ska välja..
 
Dessa fyra är mina favoriter så det blir nog någon av dessa
[Kollaget har jag gjort med bilder från imdb.com]