Cupcakes

Sju timmar på dagens arbetspass avklarade så nu ska jag bara sitta här i soffan i två timmar till innan jag får köra hem. Åh ja, ni läste rätt - idag sitter jag i soffan på jobbet då det står jour på mitt schema. Skönt ibland att bara sitta vid datorn eller läsa en tidning men nu börjar det bli lite långtråkigt. Men men så är det ibland! När jag väl slutat ska jag köra hem och hämta mina två favoriter innan vi ska på påskmiddag till mina föräldrar, längtar!
 
Förra helgen vi var hos mina föräldrar bjöd mamma på dessa underbara cupcakes. Kommer nog bli något minst lika gott idag!

Farväl

Det är idag fem år sedan min farfar lämnade oss och det var även idag dags att ta ett sista farväl av vår fina vän Henke. Det har alltså varit en sorglig dag men efter en långlunch tillsammans med mina föräldrar där det blandades tårar med skratt känns det lite bättre och helt ok att gå vidare och istället fokusera på det positiva i livet..

Solig västkust

Det ser ut att bli ännu en solig dag där våren ligger i luften så lite surt är det att man jobbar HELA dagen. Normalt sätt arbetar vi antingen för- eller eftermiddag men idag är det tydligen båda för min del då jag jobbar mellan 6.45 och 17.40. Men men tiden kommer i alla fall gå fort eftersom jag ska flänga som en jojo mellan Malmö och Göteborg.


Hemmaplan

Det är alltid lika roligt att köra ut till Torekov och köra ett svettigt danspass med mitt glada lilla gäng men nu dem senaste gångerna har det märkts att man börjar bli rund om magen då det inte riktigt är lika lätt att röra sig runt på dansgolvet. Åh det är tjejerna inte sena med att påpeka! Är magen i vägen? Varför är du inte lika vig som oss? Når du inte ner till tårna utan att böja på knäna? Älskade små barn som säger precis vad dem tänker! Jaja nu ligger jag i alla fall nerbäddad i sängen, nyduschad och ganska trött rent fysiskt så ska inte göra mycket mer idag än att kolla på Halv åtta hos mig som denna vecka är på Bjärehalvön. Spännande!
På den översta bilden kan man faktiskt se vår båt - kul!

Waffle

Äntligen känns det som att våren är här! Trots att lite snö ligger kvar på marken så lyser solen och fåglarna kvittrar. Åhh efterlängtade vår! Har precis suttit två timmar ute på altanen hos kusinerna och bara njutit av solens strålar. Lovely! Men nu blir det till att träna lite - de sista stegen på showdansen måste sitta då showen är om tre veckor - innan jag gräddar mig en våffla till eftermiddagsfika då vi fick smet över från igår. Mums!
 
Gårdagens våfflor med hallonsylt och grädde 

Horisontellt läge på Vissage

Efter ett tandläkarbesök samt fika hos M&M fortsätter nu måndagen med att fixa till fransar och bryn på Vissage. Vill ju vara fin till påskhelgen!

Samtalslista

Sju (!) samtal till allt från veterinären till förlossningsavdelningen hade jag att ringa idag så telefonen har verkligen gått varm nu under förmiddagen men det är verkligen skönt att ha det avklarat. Nu är det dags för lunch - dock blir det inga våfflor eftersom vi ska äta det ikväll!

Påskveckan

Klockan är inte ens åtta och jag har redan fått tömt diskmaskinen och hängt upp den sista tvätten från helgens tvättmaraton - älskar lediga dagar då man går upp i tid och därmed också får gjort mycket! Att det dessutom är måndag och en nystart på bloggen (ledsen för det långa uppehållet men tankarna har flugit iväg till annat..) är bara skönt! Denna veckan står inte väldigt mycket på schemat men det ska ändå hända en del..
 
Måndag - Ledig från jobbet så det blir ett tandläkarbesök samt lite bowling
Tisdag - Ännu en ledig dag från tågen dock ska dem sista stegen sitta på dansen så det blir träning och möte med min chef efter det att jag träffat syster som har lov. Lovely!
Onsdag - Back to work! 6.45-17.40 Lååång dag..
Torsdag - Några timmar på jobb innan det är dags att ta ett sista farväl till ängeln i inlägget nedanför..
Fredag - Jobb 8-17 följt av den efterlängtade påskmiddagen hos mina föräldrar
Lördag - Påsken och veckans sista arbetsdag
Söndag - Åka ner till favoriterna i söder för påskmiddag och bus

I owe it all to you

~ I know that if the sky would fall, I'd survive it all. It's all because of you ~
 

Vill. Inte. Ha. Mer. Snö.

Ida leker i den, förhoppningsvis, sista snön för denna säsongen.

Hot and cold

Måndag igen och jag inleder veckan med att stå i solen på perrongen i Göteborg. Åh för att värma mig i kylan, det är ju några minusgrader idag, unnade jag mig ett besök på Espresso House. Lovely!

 


Lördagskväll i soffan

Tre maskiner tvätt har vi hunnit få undan idag så nu kan vi med gott samvete sitta i soffan resten av kvällen. Dock gör vi inte detta på samma ställe just ikväll då M är hos en kompis och har grabbkväll medan jag då har egentid hemma hos oss - målning av naglar och melodifestivalen står på schemat!
 
Tänt levande ljus och placerat dricka och godis på lagom avstånd - kommer nog bli en bra kväll!

Lugn helg

Jösses vad jag har längtat efter helgen denna veckan.. åh nu är den äntligen här! Egentligen har vi inte särskilt mycket planerat men det är också det som är sådär skönt efter en arbetsvecka med mycket slit - att bara få vara hemma och ta dagen som den kommer. Däremot väntar ju lite tvättning och städning men det gör inget så länge jag får göra det i mitt eget tempo och inte har någon tid att passa.
 
Började morgonen med en rejäl frukost med smoothie, ägg, fruktsallad och varma bullar. Mums!

Frånvarande

För en vecka sedan tog jag en paus från allt som inte hade med jobbet att göra. Jag var riktigt trött i huvudet och utmattad rent psykiskt så en kväll rann bägaren över vilket resulterade i att jag satt i badrummet och grät ett par timmar. Men nu mår jag bättre, är utvilad och betydligt gladare. Skönt att det bara var en liten svacka som jag med glädje lägger bakom mig. 
 
Åh när man mår bättre orkar man fokusera på mer än bara jobbet så efter dagens arbetspass blev det lunch med M&M. Trevligt trevligt!